Even voorstellen… Martijn Pluijgers

22-10-2020

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Fiolijn van Dijk, manager van de afdeling Inkomen. Deze keer is het de beurt aan Martijn Pluijgers, Accountmanager Noord- en West- Nederland.

Mijn naam is Martijn Pluijgers en ik werk pas sinds kort bij Nedasco. Op 1 september ben ik gestart op de afdeling Sales & Marketing als Desk Accountmanager. Het afgelopen jaar heb ik gewerkt als Inside Sales Representative/Accountmanager in de relatiegeschenken branch. Op het gebied van verzekeringen heb ik dus geen ervaring. Het is mooi om deze kans te krijgen en de uitdaging om mijzelf te ontwikkelen.

Wat doe ik bij Nedasco?

Ik ben als accountmanager verantwoordelijk voor mijn rayon Noord- en West- Nederland. Binnen mijn rayon wil ik de tussenpersoon het gevoel geven dat Nedasco voor hen klaarstaat. De werkzaamheden die ik uitvoer doe ik samen met mijn manager, een key accountmanager en 2 andere collega accountmanagers. Als team proberen we elkaar elke dag uit te dagen, te groeien en resultaat te behalen.

De huidige situatie

Het is erg gek. Op dit moment ben ik toch al 2 maanden aan het werk bij Nedasco, maar heb ik de meeste collega’s alleen nog maar gezien op een foto. Het thuiswerken is inmiddels bekend. Maar inwerken op deze manier is wel anders. De flexibiliteit is daarbij geweldig van mijn collega’s! Erg mooi om te zien hoe creatief we zijn geworden en in oplossingen kunnen denken.

Meer over mij

Ik heb toch alweer een heel aantal jaren terug mijn MBO en HBO sportmanagement behaald. Totaal iets anders. Ten tijde van de financiële crisis heb ik geen werkgever in de sport kunnen vinden en ben ik verder gaan kijken. Inmiddels denk ik dat ik mag zeggen dat alles stabiel is en daar ben ik zeer tevreden over. Ik ben getrouwd met Ellen. We hebben 2,5 jaar geleden een huis gekocht in Ede, waar we tot nu met veel plezier wonen. In mijn vrije tijd doe ik veel met vrienden. Reizen is een passie geworden en samen proberen wij nieuwe landen te ontdekken.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel. Je kunt mij bereiken via m.pluijgers@nedasco.nl of 033 – 46 70 901.