Even voorstellen… Ronald van ’t Wout

26-06-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met Commercieel Relatiebeheerder Inkomen, Chantal van Manen. Deze keer is het de beurt aan Ronald van ’t Wout, Accountmanager Noord Nederland.

Voordat ik bij Nedasco begon

Mijn naam is Ronald van ’t Wout en ben deze maand begonnen bij Nedasco als Desk Accountmanager Noord Nederland.
Voordat ik bij Nedasco kwam, heb ik diverse, voornamelijk commerciële, functies gehad bij onder meer een IT-bedrijf, een certificatie-instelling, een management adviesbedrijf en een groot afvalverwerkingsbedrijf. Bij mijn laatste werkgever werden gedeelten van het bedrijf in de verkoop gezet, waardoor de continuïteit en de inhoud van mijn functie onduidelijk werd. Niet leuk, maar ik voelde me daardoor wel uitgedaagd om te kijken naar andere carrièrekansen. Die vond ik bij Nedasco. Een mooie baan bij een fijne werkgever, waar ik met volle overtuiging ´ja´ tegen kon zeggen.

Samen kennis delen met passie voor jou

Als jouw accountmanager wil ik graag de spil zijn tussen jouw organisatie en Nedasco. Ik sta voor onze kernwaarden: samen, kennis delen, met passie, voor jou, de klant. Die vormen het uitgangspunt in de manier waarop ik met jou samenwerk.

Meer over mij

Ik ben 41 jaar, getrouwd met Eline en we hebben samen drie kinderen: Levi (12), Mika (8) en Fem (5). We wonen in Amersfoort-Vathorst. De jongens zitten allebei op voetbal en mijn dochter is bezig met haar zwemdiploma’s. Zelf probeer ik in mijn vrije tijd regelmatig hard te lopen. Daarnaast houd ik ervan om met vrienden af te spreken en gezellig samen een biertje te drinken.

Ik verheug me op onze samenwerking en neem binnenkort contact met je op. Wil je meer over mij weten? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-profiel.

Heb je nu al vragen? Dan ben ik te bereiken via 033 – 46 70 901 of rc.vant.wout@nedasco.nl.

Tot gauw.