Even voorstellen…Chantal van Manen

28-05-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met onze unitleider Niet Volmacht, Christiaan Witteveen. Deze keer is het de beurt aan Chantal van Manen, Commercieel Relatiebeheerder Inkomen.

Mijn werkverleden

Sinds 1 oktober 2016 werk ik voor Nedasco. Daarvoor heb ik 6,5 jaar bij Vesting Finance gewerkt. Ik heb daar de functie van Teamleider Incasso vervuld en gewerkt als Client Service Manager. Op een gegeven moment kwam de tijd om mijn horizon te verbreden en zocht ik een uitdaging buiten het creditmanagement, een vakgebied dat ik overigens nog altijd interessant vind. Ik ben wel mede door mijn werk bij Vesting Finance bij Nedasco terechtgekomen. Ik was namelijk al die jaren de contactpersoon voor Jos Dreves in de incassozaken die werden overgedragen.

In 2,5 jaar werken voor Nedasco…

…heb ik ontzettend veel geleerd. Ik was redelijk blanco ten aanzien van het inkomensvak. Maar door de opleiding RVI en alles wat mijn ervaren collega’s mij hebben geleerd, heb ik me behoorlijk kunnen ontwikkelen op dat terrein. Mijn dagelijkse taken zijn heel divers en juist dat maakt mijn werk zo interessant. Van het maken van (maatwerk)offertes, tot het analyseren van de portefeuilles.

Van het begin af aan heb ik mij veel beziggehouden met (de doorontwikkeling van ) de Inkomentool. Ik vind het een uitdaging om met onze adviseurs mee te denken over diverse vraagstukken. Het persoonlijke contact dat ik heb met adviseurs, zowel telefonisch als face-to-face, geeft mijn werk net dat beetje extra.

Verder over mij

Ik ben 35 jaar en woon, samen met mijn man Hugo en ons zoontje Siem, in het mooiste dorp van de Veluwe: Nunspeet. In mijn vrije tijd verricht ik vrijwilligerswerk als secretaris van de sponsorcommissie van de plaatselijke VV Nunspeet. Verder trek ik er graag op uit met mijn gezin, vind ik het ontzettend leuk om met mijn interieur bezig te zijn, bezoek ik graag de sauna (wat te weinig gebeurt) en ga ik graag gezellig met vrienden op pad. Eens per week ga ik naar yoga om zo toch ook een beetje tot rust te komen?

Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking!

Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel, mail naar: c.vmanen@nedasco.nl of bel op 033 – 46 70 874.