Even voorstellen… Péronne Haasdijk

14-05-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met  Marcella van der Linden, supportmedewerker verzuim bij Be Suitable. Deze keer is het de beurt aan Péronne Haasdijk, communicatieadviseur.

Wie ben ik?

Hey allemaal, ik ben Péronne Haasdijk en sinds april ben ik bij Nedasco aan de slag gegaan als Communicatieadviseur. Ik ben 24 jaar, geboren en getogen in Leusden en woon daar nog steeds, inmiddels samen met mijn vriend. Momenteel zijn wij on the hunt voor een leuk huisje waar wij samen met onze twee katten kunnen gaan wonen.

Mijn werkervaring

In april 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht waar ik Communicatiemanagement heb gedaan. Na een kleine uitstap richting de wereld van online marketing en Marketplaces, ben ik blij om weer terug te zijn in de communicatie.

Mijn rol bij Nedasco

De rol van Communicatieadviseur is voor mij de perfecte afwisseling tussen leuke projecten, ad hoc werkzaamheden en gevraagd en ongevraagd adviseren. Heerlijk! Ik vind Nedasco een ontzettend leuk en interessant bedrijf en ik weet zeker dat ik hier veel kan leren. Op zowel het gebied van communicatie als ervaring met het werkleven.

Vrije tijd

Als echte mode fanaat ben ik vaak te vinden in het centrum van Amersfoort om lekker te winkelen. Ik vul mijn vrije tijd dan ook graag met mode- en interieurstyling, op social media maar ook in mijn eigen huis of bij familieleden! Verder kan ik genieten van een drankje op het terras, een zondag gevuld met Formule 1 of een leuk spel om te spelen met familie en vrienden.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn Instagram, LinkedIn of mail naar p.haasdijk@nedasco.nl

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Péronne? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.