Even voorstellen… Marcella van der Linden

03-05-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Tanja van der Grift, consultant schade zakelijk.  Deze keer is het de beurt aan Marcella van der Linden (Be Suitable), supportmedewerker verzuim.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marcella van der Linden en ik ben april 2021 gestart als Support Medewerker Verzuim bij Be Suitable. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Maarssen.

Mijn werkervaring

Na mijn opleiding HBO Sociaal Juridische Dienstverlening ben ik eerst gestart als klantadviseur bij een zorgverzekeraar. Hier heb ik mijn eerste ervaring binnen klantcontact opgedaan. Daarna heb ik gewerkt als claimbehandelaar bij een collectieve inkomensverzekeraar. Binnen deze functie had ik veel contact met de werkgever en zieke (ex-)werknemer. Hier is mijn interesse ontstaan voor casemanagement. Om deze reden ben ik daarom ook in oktober 2020 begonnen met de opleiding Casemanagement Ziektewet. Deze opleiding heb ik recent afgerond. De kennis die ik hier opgedaan heb kan ik gelijk toepassen in mijn huidige functie.

Wat is mijn rol bij Be Suitable?

Ik ben als Support Medewerker Verzuim het eerste (telefonische) aanspreekpunt voor vragen van werkgevers, opdrachtgevers of aangesloten providers over verzuim en re-integratie. Daarnaast verricht ik verschillende ondersteunende werkzaamheden zoals het beoordelen, offreren, factureren en administreren van onze dienstverlening.

Hobby’s

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken voor een drankje of spelletje, maar ik kan mij ook goed vermaken op de bank met een avond Netflix. Daarnaast volleybal ik bij een kleine volleybalvereniging in het dorpje Kockengen. Helaas staat dit nog even on hold, maar hopelijk kunnen we aankomende zomer weer starten. Om mijzelf een beetje fit te houden sport ik thuis en probeer ik dagelijks te wandelen.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar marcella@besuitable.nl

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Marcella? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.