Even voorstellen… Myrthe Storm

12-03-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Michelle Esmeijer, medewerker schadeverzekeringen. Deze keer is het de beurt aan Myrthe Storm, specialist schadeverzekeringen.

Wie ben ik?

Ik ben Myrthe, 32 jaar en ik woon in Nunspeet met mijn man en 2 dochters (Lindsay van 5 en Caitlin van 2). Ik ben opgegroeid in Dordrecht, maar heb 11 jaar geleden voor de liefde de sprong gewaagd om naar Nunspeet te verhuizen. De plek waar ik nu nog steeds met heel veel plezier woon.

Hobby’s?

Ja, maar timemanagement is altijd een uitdaging met een man met een goedlopende eigen zaak en twee jonge kinderen. Er is altijd tijd tekort. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn, we zijn dan in het weekend ook vaak te vinden in ons chalet in Ermelo. Als ik de tijd voor mezelf neem lees ik graag een goed boek en ga graag een stuk wandelen.

Wat heb ik hiervoor gedaan?

Ik heb na mijn afstuderen altijd binnen de financiële dienstverlening gewerkt binnen zowel de verzekeringen als de hypotheken. Ik heb een aantal jaren gewerkt bij Stater al klachtbehandelaar, daarna als coördinator op het Contact Center bij Stater. Na de geboorte van mijn 2e dochter wilde ik even een stapje terugdoen en minder uren gaan werken en heb ik de afgelopen 2 jaar gewerkt voor een tussenpersoon. Daar deed ik van alles, zowel particuliere verzekeringen als zakelijke verzekeringen en een stukje schadebehandeling.

Starten in coronatijd

Deze maand ben ik bij Nedasco gestart als Specialist Schadeverzekeringen. Super spannend om in deze tijd de overstap te maken naar een nieuwe uitdaging, maar de eerste dag op kantoor was (ondanks een bijna leeg kantoorgebouw) als een warm bad, wat een fijn welkom van iedereen op kantoor.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar m.storm@nedasco.nl.