Even voorstellen: Michelle Esmeijer

08-03-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Ko Nadort, applicatiebeheerder ANVA. Deze keer is het de beurt aan Michelle Esmeijer, medewerker schadeverzekeringen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Michelle Esmeijer en 15 januari ben ik bij Nedasco gestart als medewerker schadeverzekeringen op de afdeling Schade Zakelijk. Hiervoor heb ik 3 jaar bij Monuta gewerkt waar ik klantadviseur was binnen de uitvaartverzekeringen.

Koken en vrijwilligerswerk

Ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn partner en ons zoontje in Apeldoorn, waar ik tevens ben opgegroeid. In mijn vrije tijd kook ik graag, dit doe ik onder andere als vrijwilligerswerk voor thuis en daklozen. Als ik niet aan het werk ben maak ik graag mooie reizen of ga ik op een stedentrip. De sportschool bezoeken voor een lesje bodypump en uit eten gaan is ook aan mij besteed. Veel dingen die ik gauw weer hoop te doen.

Starten midden in coronatijd

Nu ik anderhalve maand in dienst ben, kan ik zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb. Er is een goed inwerktraject en de collega’s zijn daarbij erg behulpzaam. Ook leer je als nieuwe medewerker de verschillende afdelingen kennen door middel van kennismakingsbijeenkomsten. Voorheen werkte ik met één soort verzekering wat nu een breed scala aan schadeverzekeringen is geworden. Ik kijk er naar uit om veel te gaan leren bij Nedasco en mijn collega’s snel eens in het echt te ontmoeten.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar m.esmeijer@nedasco.nl.