Even voorstellen… Ko Nadort

26-02-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Monique Hoogendoorn, verzuimcoach bij ArboNext. Deze keer is het de beurt aan Ko Nadort, Applicatiebeheerder ANVA.

Wie ben ik?

Mijn naam is Ko Nadort, 58 jaar en gehuwd. Ik ben een geboren Amsterdammer en woon inmiddels alweer ruim 30 jaar in Almere. Sinds kort ben ik gestart in de functie van Applicatiebeheerder ANVA. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan het verbeteren en ontwikkelen van processen en applicaties.

Ervaring in de verzekeringsbranche

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en de vele takken sport al op . De afgelopen 2 jaar ben ik werkzaam geweest bij een assurantiekantoor in Bussum, voornamelijk in het zakelijke segment. Hiervoor ben ik 8 jaar werkzaam geweest bij Volkswagen Pon Financial Service (dochteronderneming van VW AG Duistland en PON Nederland) waarvan de laatste 2 jaar als Functioneel Processpecialist ANVA gerelateerd. Waar ik overigens mijn huidige en vroegere collega Ted van Roon heb leren kennen.

Lekker eten en sportief bezig zijn

Voor een goed glas wijn en een lekker hapje eten ben ik altijd te porren. Ik hou van korte stedentripjes (uiteraard ook weer met een hapje en een drankje) en zonvakanties. Daarnaast ben ik een wielerliefhebber (niet meer actief) en loop ik zo nu en dan hard, wat er helaas de laatste tijd bij ingeschoten is. Voor nu een eerste introductie mijnerzijds.

Ik hoop dat het COVID tijdperk zijn langste tijd heeft gehad en we in de loop van het jaar ook weer op kantoor kunnen komen. Contact met de collega’s via Teams is leuk maar fysiek aanwezig kunnen zijn met alle collega’s heeft toch mijn voorkeur. Ik hoop op een hele mooie tijd bij Nedasco en kijk uit naar de onderlinge samenwerking!

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar k.nadort@nedasco.nl.