Even voorstellen… Marianne Drok

24-01-2020

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met Ellis Kaspers, medewerkster op de afdeling Niet-volmacht. Deze keer is het de beurt aan Marianne Drok, medewerkster op de afdeling Zakelijke schadeverzekeringen.

Mijn naam is Marianne Drok. Begin januari ben ik gestart als medewerker bij het Serviceteam Zakelijk van Nedasco. Hiervoor heb ik bij verschillende assurantietussenpersonen gewerkt als managementassistent en adviseur particulieren.

Waarom Nedasco?

5 jaar geleden ben ik gestart met een HBO studie Bedrijfskunde. Best pittig maar het einde is dit jaar in zicht. Om meer met mijn studie te doen was het een logische stap om de overstap te maken naar zakelijke verzekeringen. Nedasco heeft mij deze kans geboden en ik ging overstag omdat het goed voelde. Een goede werksfeer is voor mij belangrijk. Daarbij vond ik het interessant om eens aan de andere kant te staan van het verzekeringsproces. Mijn klanten zijn nu de tussenpersonen en ik denk dat ik met mijn achtergrond mij goed kan verplaatsen in de denkwijze van de tussenpersoon en zo meerwaarde kan bieden.

Meer over mij

Inmiddels 51……. de tijd vliegt. Ik woon samen met 2 van mijn 3 zonen in IJsselmuiden. Als het weer het toelaat dan sta ik op de tennisbaan. Ik ga regelmatig op pad met vrienden en ik hou van reizen, skiën en probeer dat zo vaak mogelijk te doen. Na het afstuderen zal ik daar vast meer tijd voor krijgen.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.