Even voorstellen… Ellis Kaspers

16-12-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Deze keer is het de beurt aan Ellis Kaspers, medewerkster Niet-volmacht.

Mijn naam is Ellis Kaspers, ik ben 58 jaar oud. Ik ben medewerker op de afdeling Niet-volmacht, woon in Amersfoort, ben getrouwd en heb drie volwassen op zichzelf wonende kinderen. Sinds 2018 heb ik ook nog een kleindochter. Een prachtig gezin! Mijn grootste hobby is breien. Ik heb al menig collega blij gemaakt met een eigen breisel. Koken en eten met vrienden is ook een van mijn favoriete bezigheden.

Ik ben sinds 1982 in diverse functies werkzaam in de branche van verzekeringen. Nog steeds trekt mij de diversiteit en de ontwikkelingen binnen deze branche. Na een lange periode bij Kamerbeek, later Meeus werkzaam geweest te zijn ben ik sinds 1-2-2010 bij Nedasco in dienst.

Wat doe ik bij Nedasco?

Ik ben begonnen op de afdeling Zorg, indertijd nog in volmacht van Nedasco, sinds 2018 is deze volmacht afgelopen. Een nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij de afdeling Niet-volmacht. Met een klein team verzorgen wij het onderbrengen van niet regulier verzekerbare risico’s. Tevens verzorgen wij de post van provinciaal lopende polissen en de prolongatie van provinciale polissen. Ook voor intermediairwijzigingen kun je bij de afdeling Niet-volmacht terecht.

De diversiteit van de werkzaamheden vind ik enorm leuk. Doordat we met een klein team werken zijn de lijnen kort en zijn we met elkaar volop bezig met het verbeteren van onze diensten.