Even voorstellen… Tanja van der Grift

16-04-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Boycke Houwen, corporate recruiter. Deze keer is het de beurt aan Tanja van der Grift, consultant schade zakelijk.

Wie ben ik?

Hallo allemaal, ik ben Tanja van der Grift en ik ben sinds 1 december aan de slag als consultant schade zakelijk bij Nedasco. Ik ben getrouwd met Richard en we zijn in februari verhuisd van Den Haag naar Amerongen, waar ik 47 jaar geleden geboren ben. De verbouwing van onze woning is nog in volle gang en we wachten met smart op het moment dat het helemaal klaar is en we volop kunnen gaan genieten.

Mijn werkervaring

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche en heb ik verschillende functies bij verzekeraars, expertisebureaus en schadeherstellers uitgevoerd. De laatste 2,5 jaar heb ik gewerkt bij Mainplus Schadeherstel als bouwkundig schadebehandelaar.

Mijn rol bij Nedasco

De rol van consultant bij Nedasco is uitgebreid, maar op dit moment ben ik bezig om ons productaanbod nog beter te laten aansluiten bij de vraag van onze adviseurs en de inregeling van het interne proces daarbij zo efficiënt mogelijk te maken. Hiervoor is veel voorbereidend onderzoek nodig. Hierdoor leer ik gelijk snel en veel mensen binnen en buiten de organisatie kennen.

Beginnen in coronatijd

Het is echt heel vreemd om binnen deze coronaperiode te beginnen met een nieuwe baan. Heel fijn dat het überhaupt kan natuurlijk, maar ik ben echt een mensen-mens en hou van veel reuring en gezelligheid en mis dus echt de ‘fysieke’ collega’s om me heen. Maar desondanks heb ik het erg naar mijn zin bij Nedasco en kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met onze adviseurs.

Eten, drinken, reizen en hardlopen

Ik ben een groot liefhebber van lekker eten en drinken en probeer dat een klein beetje te compenseren door af en toe hard te lopen en te wandelen, wat in de omgeving van Amerongen heel goed kan. Ook reis ik graag en hoop dat snel weer te kunnen doen.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar t.vander.grift@nedasco.nl

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Tanja? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.