Even voorstellen… Lize van der Veen

28-10-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met Dennis Polhout, medewerker schadeverzekeringen op de afdeling Serviceteam Zakelijk. Deze keer is het de beurt aan Lize van der Veen, Communicatieadviseur op de afdeling Sales & Marketing.

Uit de klei naar verzekeringen

Mijn naam is Lize van der Veen. Sinds 1 oktober 2019 ben ik werkzaam als Communicatieadviseur bij Nedasco op de afdeling Sales & Marketing. Voordat ik bij Nedasco terecht kwam was ik werkzaam als Marketing & Communicatie medewerker bij Havo b.v. Een producent van verf en klei voor de educatieve en hobby sector. Een heel ander product dan verzekeringen, maar ik hou wel van een uitdaging. Voordat ik bij Havo begon was ik werkzaam bij het kinderkledingmerk Vingino, dus je zou kunnen stellen dat ik wel van afwisseling houd.

Waarom naar Nedasco?

Na vier jaar met veel plezier tussen de klei en verf gezeten te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Over de jaren heen ontpopte ik mij steeds meer op het gebied van communicatie. Vaak wordt onderschat hoe belangrijk goede communicatie is. Ik zie het als een uitdaging om er voor te zorgen dat communicatie goed op elkaar aansluit, het cirkeltje rond maken als het ware. Dus toen ik bij Nedasco de vacature voor een Communicatieadviseur op de website zag staan, klonk deze vacature voor mij als dé nieuwe uitdaging waar ik naar op zoek was.

Meer over mij

Ik ben nu nog 29 jaar, maar volgende maand laat ik de twintigers achter mij om mij tussen de dertigers te gaan voegen. Samen met mijn vriend Bas woon ik in Ermelo. Ik sport drie keer in de week en ga regelmatig met de honden wandelen op de hei of in het bos. Waar je mij echt wakker voor kan maken is sushi, de allerlekkerste sushi die ik ooit heb gegeten was op Madeira dus mocht je daar ooit heen gaan vraag me gerust naar mijn sushi tip.

Benieuwd naar meer info over mij? Bekijk mijn Linkedin- profiel en maak een connectie met mij. Je kunt mij ook per mail bereiken op l.vander.veen@nedasco.nl of telefonisch via 033 – 46 70 915.