Even voorstellen… Dennis Polhout

23-09-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met Karin Groenhof, acceptant op de afdelingen motorrijtuigen en brand/varia particulier. Deze keer is het de beurt aan Dennis Polhout, medewerker schadeverzekeringen bij het Serviceteam Zakelijk.

Mijn naam is Dennis Polhout. Ik woon al mijn hele leven in Amersfoort en ben inmiddels twee jaar werkzaam binnen het Serviceteam Zakelijk van Nedasco. Ik ben 25 jaar en daarmee een van de jongste werknemers op deze afdeling.

Wat doe ik bij Nedasco?

Mijn belangrijkste taak bij het Serviceteam zakelijk is het accepteren en opmaken van aanvragen en mutaties. Verder ben ik nauw betrokken bij het project van de nieuwe bedrijventool. Binnen dit project zorg ik ervoor dat alles getest wordt voordat het wordt opgeleverd en de financieel adviseurs het gaan gebruiken.

Wie ben ik nog meer?

In het dagelijks leven zoek ik uitdaging in sporten en wil ik mijzelf graag verder ontwikkelen. Zo ben ik momenteel bezig met het leren van Spaans. Ik ben dol op voetbal en beoefen deze sport elke zaterdag in een vriendenteam. Verder hou ik van reizen en dan vooral naar bergachtige gebieden. Het is geweldig om op de hoogste puntjes te genieten van het uitzicht.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel. Of bel mij op 033 – 46 70 820.