Even voorstellen… Karin Groenhof

26-08-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met Bram Sijtsma, Accountmanager Zuid- en West-Nederland. Deze keer is het de beurt aan Karin Groenhof, acceptant op de afdelingen motorrijtuigen en brand/varia particulier.

Mijn naam is Karin Groenhof. Ik ben 25 jaar en woon in Amersfoort.

In november 2011 ben ik bij Nedasco begonnen als student op de afdeling motorrijtuigen. Dit was voor mij een bijbaantje naast mijn studie, maar ik ben nooit meer weggegaan. Sinds 2013 werk ik fulltime als acceptant op de afdelingen motorrijtuigen en brand/varia particulier.

Wat doen wij op deze afdeling?

Wij houden ons voornamelijk bezig met het beoordelen van particuliere risico’s. Daarnaast staan wij altijd klaar om telefonisch en per e-mail vragen te beantwoorden over lopende of nog te sluiten verzekeringen. Naast mijn acceptantenwerk schrijf ik regelmatig teksten voor het Nedasco ServiceNet, met name voor de particuliere vergelijkingstool Kies, Vergelijk en Sluit.

Wie ben ik nog meer?

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in met mijn camera op zoek naar de leukste fotomomenten van het lokale wildlife. Daarnaast houd ik van reizen (met camera!), lekker gek doen met mijn neefjes en nichtjes en van een gezellige borrel met collega’s en vrienden.

Wil je nog meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel. Of bel mij op 033 – 46 70 830 (motorrijtuigen particulier) of 033 – 46 70 960 (brand/varia particulier).