Even voorstellen… Bram Sijtsma

23-07-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met Ronald van ’t Wout, Accountmanager Noord Nederland. Deze keer is het de beurt aan Bram Sijtsma, Accountmanager Zuid- en West-Nederland.

Mijn naam is Bram Sijtsma. Ik ben op 20 mei 2019 gestart als Desk Accountmanager bij het Sales & Marketing team van Nedasco. In de afgelopen jaren heb ik bij Independer gewerkt als Expert Blije Klant en adviseerde ik particulieren in verzekeringen. In die periode kreeg ik echter steeds meer interesse in zakelijke verzekeringen en ik zette daarom een logische stap naar Rabobank Amersfoort Eemland, waar ik als zakelijk adviseur aan de slag ging. In deze functie heb ik zakelijk bancaire zaken en verzekeringen beheerd en daarover geadviseerd. Na ruim een jaar ben ik een compleet andere uitdaging aangegaan en wel als intercedent. Maar de financiële sector bleef mij trekken. Ik wilde daar graag weer naar terug en kreeg een kans bij Nedasco: een vertrouwde en professionele organisatie waar ik graag deel van uitmaak.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als jouw accountmanager help ik je graag verder. Of je nu vragen hebt over de overname van een portefeuille, het acquireren van nieuwe relaties of kostenbesparing door middel van efficiënter werken, ik sta voor je klaar! Dat doe ik samen met mijn collega’s van Sales & Marketing. De ervaringen van bijna 1400 aangesloten kantoren vormen de basis van ons advies en onze ondersteuning.

Wie ben ik nog meer?

Ik heb een Friese achtergrond, maar ben uiteindelijk neergedaald in Amersfoort. Hier woon ik nu 3 jaar, samen met mijn vriendin, en ik kan het al echt mijn thuis noemen. Ik ben opgegroeid met zeilen op een kajuitjacht en ben nog steeds heel graag op het water. Als de agenda het toelaat, spring ik graag op een snowboard, wind-/kitesurfplank of ga ik naar Kei Boulderhal.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel. Je kunt mij bereiken via ap.sijtsma@nedasco.nl of 033 – 46 70 902.