Even voorstellen…. Jenno Boersma

27-06-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Sandra Stoffels, Schadebehandelaar op de afdeling Schadebehandeling Brand/Varia. Deze keer is het de beurt aan Jenno Boersma, Relatiebeheerder Inkomen.

Mijn naam is Jenno Boersma, ik ben relatiebeheerder bij de afdeling Inkomen. Heel lang geleden ben ik al in de assurantiewereld terechtgekomen. In 1978 begon ik bij De Centrale Arbeiders Deposito- en Levensverzekeringsbank in Den Haag. Een erg rood bolwerk in die tijd. Na de fusie in 1991 met Concordia tot Reaal – bekend van: “Foutje bedankt” met Rijk de Gooyer – verhuisde ik naar het midden van het land, waar ik nu nog met veel plezier woon. Door de samenvoeging met SNS bank tot SNS-Reaal ging er een andere wind waaien binnen het bedrijf, in een richting die me niet zo beviel. Daarom maakte ik in 2001 de overstap naar Kamerbeek in Amersfoort, waar binnen een half jaar de fusie met Meeùs een feit was. In 2012 maakte Meeùs een eind aan onze samenwerking en kwam Nedasco op mijn pad.

Sinds oktober 2012 werk ik bij Nedasco, afdeling Inkomen, waar toen ongeveer 10 mensen werkten. De start was heel gezellig: 1e week gelijk mee uit eten, 2e week met z’n allen naar de nieuwe James Bond film en in de 3e week “housewarmingparty” omdat Nedasco naar nieuw gebouw verhuisde. Maar tussendoor werd er wel hard gewerkt, hoor.

Bij Inkomen bemoei ik me met de acceptatie van nieuwe aanvragen, relatiebeheer, telefoonverkeer, naverrekeningen, cliënt- en polismutaties: het hele scala aan assurantiewerkzaamheden komt erbij kijken. Gelukkig doe ik dat niet alleen, ik heb leuke collega’s die daar goed voor hebben doorgeleerd. Het leukste van mijn werk vind ik de contacten met de tussenpersoon: vragen beantwoorden, klankborden, oplossingen aandragen. “Nee verkopen” en fouten oplossen doen we ook, maar dat hoeft gelukkig niet vaak.
We zijn sinds 2012 gegroeid en hebben meer collega’s gekregen. En er wordt nog steeds hard gewerkt. “It’s hard to leave when you can’t find the door.”

Ik ben 62 jaar en getrouwd met Leonie. Samen hebben we een dochter (Gaby) en een zoon (Taco). Naast mijn werk voetbal ik af en toe op vrijdagavond (7 – 7). Ook bezoek ik in het weekend regelmatig bluesconcerten en -festivals met Leonie en/of vrienden.

Wilt u meer over mij weten? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel of neem contact (033 – 46 70 860) met mij op.