Even voorstellen…Sandra Stoffels

30-05-2018

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Annemiek Beckers, Commercieel Relatiebeheerder op de afdeling Inkomen. Deze keer is het de beurt aan Sandra Stoffels, Schadebehandelaar op de afdeling Schadebehandeling Brand/Varia.

Mijn naam is Sandra Stoffels. Ik werk op de afdeling Schadebehandeling Brand/Varia, waar ik met name de grotere schades behandel. Op 1 juli 2018 ben ik 10 jaar in dienst bij Nedasco. Het is dus hoog tijd om mij eens voor te stellen.

Na een aantal jaar als acceptant werkzaam te zijn geweest in het verzekeringsvak, ben ik overgestapt naar de schadebehandeling. Bij de Zwolsche Algemeene/Allianz heb ik vervolgens 10 jaar lang als schadebehandelaar Brand veel ervaring opgedaan. Na de overname van de Zwolsche Algemeene door Allianz, veranderde de locatie waar ik werkte. De reistijd werd daardoor zo lang dat ik om me heen ging kijken naar een werkgever meer in de buurt en waar ik bovendien verder kon groeien. Dat had Nedasco mij te bieden. Naast brandschades, mocht ik ook overige varia schades (aansprakelijkheid, pleziervaartuigen, reis etc) gaan afhandelen.

Mijn baan biedt veel variatie, simpelweg omdat geen enkele schade hetzelfde is. Stevige landelijke storm, regen- of hagelbuien kunnen voor hectische periodes zorgen. Dit hebben wij als schadeafdeling weer eens ondervonden bij de storm van 18 januari jl. Voor een goede voortgang van de schadebehandeling is veelvuldig contact met tussenpersonen, maatschappijen en experts noodzakelijk. Ik hou mijn kennis up-to-date door vakinhoudelijke opleidingen te volgen en uitspraken/jurisprudentie bij te houden. Naast mijn werkzaamheden maak ik deel uit van het BHV-team van Nedasco. Ik heb Nedasco leren kennen als een bedrijf dat altijd op zoek is naar verbetering/vernieuwing, waar de deuren altijd open staan en de lijnen kort zijn. Een bedrijf waar ik na al die jaren nog steeds met veel plezier werk.

Ik ben getrouwd en heb een zoon van 7 en een dochter van 12 jaar. Al ruim 20 jaar woon ik in Nieuwegein. Twee keer per week ben ik te vinden in de sportschool voor de lessen Bodystep en Bodyshape.

Wilt u meer over mij weten? Kijk dan op mijn Linkedin-profiel.