Even voorstellen… Fiolijn van Dijk

24-09-2020

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Ingeborg Close, software ontwikkelaar in ons DevOps team. Deze keer is het de beurt aan Fiolijn van Dijk, manager van de afdeling Inkomen.

Hoi, mijn naam is Fiolijn van Dijk en ik werk sinds januari 2013 bij Nedasco. Ik ben begonnen als Consultant Zorg & Inkomen waarbij ik met veel plezier adviseurs heb geholpen met advies rondom zorg en inkomensverzekeringen. De afgelopen 3 jaar ben ik teamleider geweest van de afdeling Inkomen en sinds september van dit jaar mag ik het stokje als manager overnemen van Marco Pos.

Wat doe ik bij Nedasco?

Ik ben als manager verantwoordelijk voor de afdeling Inkomen met vier ervaren teams op het gebied van Inkomen en Sociale zekerheid (Team Commercieel, Serviceteam Acceptatie, Serviceteam Claims en team Kwaliteit). Dit zijn hele diverse teams en dat maakt het werk ook zo leuk; elke dag is anders! De ene dag ben ik bezig met gesprekken voeren met onze providers/leveranciers van systemen of heb ik gesprekken met onze verzekeraars over de voortgang van de portefeuille. En de andere dag kijk ik samen met onze kwaliteitsmedewerkers hoe we onze processen kunnen blijven verbeteren, tot het uitdenken van nieuwe proposities en diensten met onze consultants.

Nieuwe fase

We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid qua portefeuille waar ik heel trots op ben. Dit betekent dat we het afgelopen jaar in een andere fase zijn gekomen. We zijn nu nog meer bezig met de kwaliteit van onze processen en onze dienstverlening. Wat doen we al goed of wat kan er beter? En nog belangrijk hoe gaan we dit dan veranderen? Een hele mooie nieuwe fase die we met de gehele afdeling met beide handen aanpakken! Daarbij staan we ook altijd open voor input van onze adviseurs, dus laat het gerust weten als je een verbeterpunt of een goed advies voor ons hebt!

Meer over mij

Ik ben getrouwd met Lammert. Samen hebben we een dochter; Linde van 1,5 jaar. Ik woon met veel plezier in het mooie Bunschoten Spakenburg. Sinds een half jaar zijn wij verhuisd, hebben we flink geklust en zijn we bezig geweest in de tuin. Nou hebben wij niet hele erge groene vingers, maar de planten hebben de hitte van de afgelopen zomer overleefd. Het lijkt erop dat we iets goed doen.

Ik houd van lekker eten, vakanties (wie niet? :)), strandwandelingen, lezen/netflixen, loop af en toe hard en word heel blij van leuke dingen doen met vrienden en familie.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel, of mail naar fe.van.dijk@nedasco.nl.