Even voorstellen… Ingeborg Close

20-07-2020

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Erik Jan Ambergen, kwaliteitsmedewerker op de afdeling Inkomen. Deze keer is het de beurt aan Ingeborg Close, software ontwikkelaar in ons DevOps team.

Mijn naam is Ingeborg Close. In juli 2020 ben ik gestart als software ontwikkelaar bij Nedasco. Dit is mijn eerste ervaring in de verzekeringsbranche, maar ik heb al flink wat jaren als ontwikkelaar gewerkt bij DHL.

Wat ga ik bij Nedasco doen?

Naast het daadwerkelijk bouwen van software, heb ik in mijn vorige functie ook ruime ervaring opgedaan met het uitvoeren van analyses voor werk dat gebouwd dient te worden, en het testen van gebouwde software. Bij Nedasco ga ik werken aan de back-end van de applicaties. Dit is het onzichtbare gedeelte voor de eindgebruiker, zoals het ophalen van gegevens uit een database. Maar ook ga ik werken aan de front-end, het deel dat wel zichtbaar is voor de eindgebruiker, zoals bijvoorbeeld invulvelden en knoppen.

Ik ben terechtgekomen in een divers team met veel verschillende werkzaamheden. Op dit moment worden er een aantal verbeteringen doorgevoerd in het IT-landschap. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het doorvoeren van deze verbeteringen om kennis te kunnen opdoen van een deel van de vele applicaties die hier draaien. Dit is voor mij de perfecte omgeving om goed tot mijn recht te komen.

Alhoewel ik pas 3 weken aan de slag ben, waarvan de helft thuis, voel ik me al helemaal thuis en op mijn plek bij Nedasco. Het is een leuk en gevarieerd team, met hardwerkende mensen.

Meer over mij

Ik ben 29 jaar, geboren in Maastricht, maar sinds 2014 woon ik samen met mijn man Martijn in Amersfoort. Samen hebben we een dochtertje, Nara, die net 1 is geworden. In mijn vrije tijd sta ik regelmatig uitgebreid te bakken of koken, wandel ik door de natuur, en ga ik graag op reis! De mooiste reis tot nu toe was een rondreis door Japan. De volgende reis naar Japan is al geboekt, maar zal vanwege het coronavirus helaas uitgesteld moeten worden. Ik hoop dat we deze snel opnieuw kunnen boeken!

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel, of mail naar i.close@nedasco.nl.