Even voorstellen… Dámini Sheombarsing

19-03-2020

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met Sjoerd Buijs, debiteurenmedewerker op de afdeling Finance. Deze keer is het de beurt aan Dámini Sheombarsing, teamleider van het Serviceteam Particulier.

Mijn naam is Dámini Sheombarsing. Ik werk sinds 2016 bij Nedasco en ben teamleider van het Serviceteam Particulier. Hiervoor heb ik gewerkt bij Aon als adviseur, maar mijn eerste ervaring met verzekeringen heb ik opgedaan bij Dekra. Daar hield ik mij bezig met regres voeren.

Wat doe ik bij Nedasco?

Voordat ik bij Nedasco kwam werken had ik dus al aardig wat ervaring met de verzekeringsbranche. Acceptatie had ik alleen nog niet eerder gedaan en dat leek mij dan ook een mooie uitdaging. Ik ben begonnen als acceptant op de afdeling Acceptatie Brand/Varia Particulier en inmiddels vervul ik met veel plezier de rol van teamleider. Ik mag dagelijks een team van 18 medewerkers aansturen. Een gezellig, hardwerkend en gevarieerd team. Naast acceptatie, houden we ons bezig met allerlei andere werkzaamheden zoals onder meer het uitvoeren van interne controles, testwerkzaamheden en naselectie.

Wat Nedasco voor mij uniek maakt is de goede sfeer. Je zou het bijna een familiebedrijf kunnen noemen. Vanwege de informele setting en de korte lijntjes, kun je snel schakelen en dat vind ik prettig werken. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor je werkzaamheden uitdagend blijven.

Meer over mij

Ik ben nu nog 29 jaar, maar in juli mag ik alweer 30 kaarsjes uitblazen. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Sinds 2018 woon ik in Leusden, samen met mijn man Frank. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en breng ik tijd door met familie en vrienden. Verder reis ik graag. Vorig jaar heb ik enorm genoten in Singapore en Tokio. Gezien de huidige situatie met het coronavirus zal een nieuwe trip nog even moeten wachten, maar ik hoop snel weer te kunnen reizen!