Even voorstellen… Sjoerd Buijs

25-02-2020

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met Marianne Drok, medewerkster op de afdeling Zakelijke schadeverzekeringen. Deze keer is het de beurt aan Sjoerd Buijs, debiteurenmedewerker op de afdeling Finance.

Mijn naam is Sjoerd Buijs. Sinds 1 december 2017 ben ik werkzaam als debiteurenmedewerker op de financiële (volmacht) administratie bij Nedasco. Ik heb hiervoor bij opleidingsinstituut NCOI gewerkt in Hilversum. Door vele overnames en de daarbij behorende groei van het bedrijf was ik op zoek naar wat rustiger vaarwater. Dit heb ik bij Nedasco kunnen vinden waar ik nu al iets meer dan 2 jaar met veel plezier werk. Nedasco past goed bij mijn interesse in de financiële wereld en het bank- en verzekeringswezen.

Wat doe ik bij Nedasco?

Elke dag verwerk ik alle inkomende betalingen. Dit zijn voornamelijk betalingen vanuit de verzekeringsmaatschappij, onze tussenpersonen en onze eindklanten voor premie en schades. Verder beantwoord ik veel inkomende telefoon en houd ik mij ook bezig met het bellen van onze eindklanten over hun betalingsachterstand. Wij willen namelijk voorkomen dat een klant de premie niet tijdig betaalt en hierdoor onverzekerd is of in het uiterste geval bij een incassobureau belandt. Deze service bieden wij al enige tijd aan en hier wordt inmiddels door meer dan 400 tussenpersonen gebruik van gemaakt, mocht je hier ook interesse in hebben bel of mail ons dan gerust. In dit nieuwsbericht lees je meer over nabellen.

Het vele contact met de tussenpersonen en onze eindklanten vind ik enorm leuk. Doordat we zulke directe lijnen hebben leer je veel klanten en tussenpersonen goed kennen.

Wie ben ik nog meer?

Ik ben 26 jaar jong en woon sinds een kleine twee weken in Amersfoort met mijn vriendin Renske, ik ben na 26 jaar gezwicht en heb mijn geboortedorp Soest verlaten. In mijn vrije tijd vind je mij het meest buiten, ik hou van lange stukken wandelen en fietsen. Als het weer dit niet toelaat ga ik graag op stap met vrienden, naar de film of naar een leuk restaurant of café bijvoorbeeld. Verder probeer ik minimaal twee keer per jaar een stedentrip te maken, zo ga ik in mei een lang weekend naar London met mijn vriendin. Mocht je nog tips willen hebben over mooie Europese steden die je echt bezocht moet hebben dan weten jullie mij te vinden.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel of bel mij op 033 – 46 70 920.