Even voorstellen… Christiaan Witteveen

23-04-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met onze Business Information Manager, Arnoud Gietema. Deze keer is het de beurt aan Christiaan Witteveen, unitleider Niet Volmacht.

Mijn naam is Christiaan Witteveen. Ik ben 33 jaar en woon mijn hele leven in Baarn.

Zo ben ik begonnen

In augustus 2003 ben ik begonnen als stagiair op de debiteuren afdeling van Nedasco en daarna eigenlijk nooit meer weggegaan. Tijdens mijn schooltijd was ik stagiair/oproepkracht. Om eind 2009 officieel in vaste dienst te komen op de Niet Volmacht afdeling. Na een uitstapje naar debiteurenbeheer, zit ik alweer geruime tijd bij Niet Volmacht. Hoofdzakelijk houd ik mij bezig met de prolongatie en de rekening couranten van de provinciale maatschappijen.

Wat is dat nou eigenlijk, Niet Volmacht?

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden houden wij ons op de afdeling Niet Volmacht bezig met verzekeringen die niet in de volmacht zitten. Ook wel onze provinciale kanalen genoemd. Dus wil je een verzekering afsluiten die niet in onze volmacht-kanalen zit? Dan kijk ik graag met jou naar de mogelijkheden binnen onze provinciale kanalen.

In mijn vrije tijd…

Doe ik veel verschillende sporten. Tafeltennis, tennis, voetbal en darten. Waarvan ik tafeltennis op niveau doe en de rest voor de gezelligheid.
Als ik niet bezig ben met sporten dan kijk ook ik graag films/series op Netflix of ben ik mijn volgende reis/stedentrip aan het bedenken.

Ik kijk uit naar een leuke en succesvolle samenwerking!

Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel. Je kunt mij ook per e-mail bereiken: c.witteveen@nedasco.nl of telefonisch op 033 – 46 70 961.