Even voorstellen… Boycke Houwen

02-04-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Jeffrey van Baal, bedrijfsadministrateur Deze keer is het de beurt aan Boycke Houwen, Corporate recruiter.

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Boycke Houwen, 29 jaar en woonachtig onder de rook van Hilversum. Een plek met veel groen, waar ik samen met mijn vriendin en onze katten met veel plezier woon.

Van passie naar werk

Al van jongs af aan wist ik dat ik met mensen wilde werken. Na het afronden van mijn hotelmanagement opleiding, ben ik op zoek gegaan naar een baan waarbij ik zowel werkgevers, als werknemers tevreden kon stellen. Nu, tot op de dag van vandaag, is dat nog steeds waar ik energie van krijg! De komende twee maanden ga ik Nedasco ondersteunen als Corporate Recruiter. Het aantrekken van nieuw talent is immers belangrijk om te blijven werken aan een toekomstbestendige organisatie!

Hobby’s

Ondanks dat ik mijn werk als hobby zie, is het goed af en toe wat afleiding elders te vinden. In mijn vrije tijd ben ik met regelmaat hardlopend te vinden op de heide en vind het daarnaast heerlijk om in en om het huis te klussen. In mijn vriendenkring sta ik dan ook bekend als ‘’hobbyklusser’’.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar b.houwen@nedasco.nl

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Boycke? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.