Even voorstellen… Jeffrey van Baal

15-03-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Myrthe Storm, specialist schadeverzekeringen. Deze keer is het de beurt aan Jeffrey van Baal, bedrijfsadministrateur.

Wie ben ik?

Hallo allemaal, mijn naam is Jeffrey van Baal en ben 21 jaar jong. Ik heb tijdens mijn opleiding bedrijfsadministrateur twee keer stage gelopen bij Nedasco en dat is mij zeer goed bevallen. Na mijn opleiding heb ik dan ook besloten om bij Nedasco aan de slag te gaan!

Wat doe ik bij Nedasco?

Bij de afdeling Finance doen wij van alles, maar van contact met klanten word ik het meest enthousiast. Ik heb zowel inkomend als uitkomende telefoontjes met klanten en bel voornamelijk eindklanten met een betalingsachterstand. Als ik een eindklant spreek dan probeer ik de klant een luisterend oor te bieden, maar probeer wel richting een betaling te sturen. Mocht er iets aan de hand zijn, dan kijk ik altijd naar een oplossing. Geen één verhaal is hetzelfde en dat maakt het interessant en uitdagend werk. Verder houd ik mij actief bezig met debiteurenbeheer en met binnenkomende en uitgaande geldstromen.

Fotografie en auto’s

Ik ben zelf een echte autoliefhebber. Sinds ik afgelopen jaar mijn eerste auto heb gekocht, ben ik druk bezig met de auto naar mijn smaak te maken! Verder vind ik fotografie heel erg leuk om te doen en probeer daarin steeds beter te worden. Voornamelijk natuur- en autofotografie spreekt mij heel erg aan.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar j.van.baal@nedasco.nl.

Wil je ook werken bij Nedasco?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Jeffrey? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.