Even voorstellen…Bianca van der Linden-Snel

21-12-2017

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Jerfaas van de Water, Unitleider Marketing & Communicatie. Deze keer is het de beurt aan Bianca van der Linden-Snel, Senior Medewerker Schadeverzekeringen bij Acceptatie Bedrijven.

Mijn naam is Bianca van der Linden-Snel en ik werk bijna 7 jaar bij Nedasco. Omdat ik onlangs getrouwd ben, heb ik mijn naam gewijzigd. Door mijn huwelijk heb ik nu officieel een groot gezin met bij elkaar wel 6 zonen, die deels bij ons in Amersfoort wonen. De weekenden zijn gevuld met kinderen en voetbal, maar bovenal met heel veel gezelligheid. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met een wat uit de hand gelopen hobby: schrijven. Ik schrijf artikelen en columns voor De Stad Amersfoort, een lokale krant.

Ik ben bij Nedasco begonnen bij de afdeling Acceptatie Particulieren maar ik ben nu alweer 5 jaar werkzaam als senior medewerker schadeverzekering bij de afdeling Acceptatie Bedrijven. Voor Nedasco heb ik bij een tussenpersoon en bij een verzekeraar gewerkt. Door deze werkervaring kan ik zaken behalve met de Nedasco-bril, ook goed vanuit een ander oogpunt bekijken.

Het zakelijke verzekeringsvak is complex onder andere doordat zowel de producten als de verzekeraars heel divers zijn. Door die complexiteit en diversiteit blijft mijn werk altijd uitdagend. De ene keer heb ik te maken met een zzp’er en daarna met een mkb’er die weer heel andere verzekeringsrisico’s heeft. Dan met een tractorverzekering en daarna weer met een rechtsbijstandsverzekering. Wij proberen steeds slimmere oplossingen te bedenken, die ook voor meer gemak zorgen. Denk aan onze Bedrijventool. Of aan het Nedasco Optimaal Pakket Zakelijk waarmee je verschillende producten van verschillende verzekeraars kunt combineren in een pakket met pakketkorting.

De afdelingen Acceptatie is onlangs samengevoegd. De collega’s van Acceptatie Particulieren, Motorrijtuigen en Bedrijven zitten nu bij elkaar, waardoor we over een tijd alle werkzaamheden gezamenlijk op kunnen pakken.

Het leukste blijft het contact met de adviseurs. Om samen tot een goede oplossing te komen voor de eindklant, daar doen we het allemaal voor.

Meer vragen?
Onze bedrijvenafdeling is te bereiken op telefoonnummer 033 – 46 70 820 en bij offertevragen op telefoonnummer 033 – 46 70 821.