Even voorstellen… Bas Prins

23-06-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met  Péronne Haasdijk, communicatieadviseur. Deze keer is het de beurt aan Bas Prins, corporate recruiter.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Bas Prins en sinds 1 juni mag ik mezelf lid van de Nedasco familie noemen. Ik ben 34 jaar, woonachtig in het knusse Schoonebeek (dicht bij Emmen) en juist door de tijd waarin we leven past het werken in een andere regio prima. Thuis mag ik me inmiddels een getrouwd man noemen. Mijn vrouw en ik hebben twee jonge kindjes (jongen van 6 jaar/meisje van 3 jaar).

Mijn werkervaring

Ooit ben ik begonnen in de toeristische sector als accountmanager binnen een hotelketen. Al snel heb ik de stap gezet richting arbeidsbemiddeling en loopbaancoaching. Niet alleen in het mooie Noorden van Nederland, maar ook een aantal jaren in Rotterdam, Den Haag en de omgeving van Tilburg en Eindhoven. Ik voel me dan ook snel thuis binnen een andere regio. De afgelopen zes jaar ben ik recruitment manager geweest binnen de assurantiën en heb ik gewerkt voor meerdere verzekeraars, tussenpersonen en serviceproviders.

Mijn rol bij Nedasco

Als recruitment specialist binnen de assurantiën ben ik dicht bij mezelf gebleven en in de voor mij herkenbare rol van recruiter gekropen. Het grote verschil zit in de specifieke rol. Jarenlang ben ik werkzaam geweest vanuit het intermediaire recruitment (veelal op exclusieve basis) en nu bewust de stap gezet richting een corporate rol. Ik ken Nedasco vanuit mijn werkverleden, een mooie en nuchtere organisatie vol ambitie!

Vrije tijd

Geen.
Grapje uiteraard! Als liefhebber van landschapsfotografie maak ik graag mooie reizen. Mijn vrouw en ik zijn beide verliefd op Amerika en hebben samen al veel mogen zien van onze droombestemming. Fotografie is een passie die gelukkig goed te combineren is met het maken van mooie en verre reizen. Thuis ben ik ook actief met antieke camera’s uit de periode 1880/1900 en ik probeer me steeds meer te richten op het maken van bijzondere persoonsportretten met deze camera’s. Verder kan ik erg genieten van ons gezin, dagjes uit met elkaar en gewoon samenzijn met vrienden, familie en kennissen.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar b.prins@nedasco.nl

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Bas? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.