Even voorstellen… Arnoud Gietema

26-03-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met onze Marketing- en Communicatieadviseur, Ilse bij de Weg. Deze keer is het de beurt aan Arnoud Gietema, Business Information Manager.

Mijn naam is Arnoud Gietema en ik ben sinds 18 oktober jl. in dienst bij Nedasco als Business Informatie Manager (BIM’er). Gietema… dat klinkt noordelijk toch? Klopt, 39 jaar geleden ben ik in Groningen geboren.

Mijn loopbaan
Ik ben na mijn studies gaan werken bij Akkermans&Partners Support en later Pure!Professionals, in de detachering. De afgelopen 10 jaar heb ik zo als externe opdrachten in backofficebeheer en later business analyse vervuld bij grote banken en verzekeraars. Ik heb het bank- en verzekeringsbedrijf zo goed leren kennen. Deze kennis en ervaring kan ik nu mooi inzetten in mijn nieuwe functie als BIM’er om de collega’s binnen Nedasco goed te begeleiden in de digitale transformatie die het bedrijf doormaakt. Denk daarbij aan het digitaliseren van de communicatie van post naar e-mail, maar ook het optimaliseren van de diensten die we via ons Nedasco Servicenet aanbieden. Als Business Informatie Manager vormen we de tussenschakel tussen de lopende business enerzijds, en IT development anderzijds. Zodat we onze klanten, jou dus, ook beter kunnen bedienen.

Samen met mijn collega’s
Overigens ben ik niet alleen als BIM’er. Mijn collega’s Mark Londal en Sandra van der Lee houden zich op hun terreinen ook bezig met de digitale ontwikkelingen ten behoeve van de business. Waar dat voor mijzelf vooral Finance en Marketing/Sales is, is dat voor Sandra met name Particulier (AWI) en voor Mark Zakelijk en Inkomen. Met zijn drieën zorgen wij er op onze terreinen voor dat de digitale producten die wij (laten) ontwikkelen, onze klanten beter gaan helpen.

Wie ben ik nog meer?
Samen met Miranda woon ik sinds vorig jaar in een prachtig dorp vlakbij Arnhem. Verder houd ik van buiten zijn in het algemeen: wandelen, fietsen, wielrennen, motorrijden. Ik houd ervan om de ruige natuur op te zoeken in de zomer en te skiën in de winter. Daarbij ben ik gecertificeerd schaatstrainer en in de winter graag met deze mooie sport bezig.

Ik kijk uit naar een leuke en succesvolle samenwerking!

Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel. Je kunt mij ook per e-mail bereiken: ac.gietema@nedasco.nl of telefonisch op 033 – 46 70 983.