Even voorstellen… Ilse bij de Weg

26-02-2019

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan je voor. Vorige maand heb je kennisgemaakt met onze Agentbeheerder op de afdeling Bedrijfsbureau, Katja van Valkengoed. Deze keer is het de beurt aan Ilse bij de Weg, Marketing- en Communicatieadviseur.

Hallo daar! Mijn naam is Ilse bij de Weg. Op 2 januari 2019 is mijn carrière bij Nedasco als Marketing- en Communicatieadviseur officieel gestart. Een paar (semi-)nuttige feitjes over mij:

• 25 jaar
• een rasechte Friezin, geboren en getogen in Sneek
• nu woonachtig in het prachtige stadscentrum van Amersfoort
• gewerkt als Plaatsvervangend Supermarktmanager bij de Lidl
• daarvoor gewerkt als Online Marketeer bij Smartphonehoesjes.nl

Van commercie naar verzekeringen

Zoals je hierboven kunt lezen heb ik al twee leuke stapjes in mijn carrière gezet. Na de afslag naar Plaatsvervangend Supermarktmanager, bleek mijn hart toch meer bij de marketing en communicatie te liggen. Binnen mijn vak wilde ik eens proeven van een minder commerciële omgeving en zo heb ik de stap naar de financiële tak gemaakt. Dat brengt een hoop uitdaging met zich mee, maar ook een hoop nieuwe inzichten (van twee kanten). Mijn grootste uitdaging is toch wel het taalgebruik. Gezien ik niet uit de verzekeringen kom, heb ik een hele andere kijk op zaken dan iemand die al jaren werkzaam is in de financiële sector. Tot nu toe vult het elkaar mooi aan.

Ik houd van…

Sinds een jaar ben ik een enorme fan van lezen (generatie zelfhulpboek). Daarnaast kijk ik graag Netflix, bezoek ik regelmatig een museum (in het bezit van een Museum jaarkaart) en maak ik geregeld uitstapjes met vrienden/vriendinnen.

Reizen

Maar mijn grootste passie is reizen. Na mijn mini-carrière bij de Lidl heb ik een lang gekoesterde droom waargemaakt en een fantastische reis van 3 maanden gemaakt door Centraal Amerika. Alleen. Hierbij heb ik Costa Rica, Guatemala, Belize, Mexico en Panama aangedaan. Cliché maar waar: door deze reis ben ik gaan beseffen hoe goed wij het in Nederland hebben en dat we erg gezegend zijn met alle mogelijkheden in dit land en deze maatschappij. Het was een fantastische tijd en ik zou het zo weer overdoen.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel. Je kunt mij ook per e-mail bereiken: i.bijde.weg@nedasco.nl of telefonisch op 033 – 46 70 912.