Even voorstellen…Arjan van Eijk

26-10-2017

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich graag aan u voor. Vorige maand kon u kennismaken met Mark Kreikamp, Commercieel Relatiebeheerder Inkomen. Deze keer is het de beurt aan Arjan van Eijk, de nieuwe teamleider van de afdeling Acceptatie (particulier en zakelijk).

Mijn naam is Arjan van Eijk en ik ben sinds 1 oktober teamleider van de afdeling Acceptatie (particulier en zakelijk). Graag stel ik mezelf aan u voor.

Vanuit mijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven heb ik mij kunnen bekwamen in het analyseren en optimaliseren van processen. Na mijn studie ben ik als kennismodelleur aan de slag gegaan bij een IT bedrijf, waar ik verantwoordelijk was voor de vertaalslag tussen Business en IT. Daarop volgend heb ik een jaar als consultant gewerkt. Dat is inhoudelijk erg leuk en uitdagend werk, maar je bent in die rol toch een buitenstaander. Ik wil juist graag deel uitmaken van een team om van binnenuit iets voor elkaar te krijgen. En juist dat heb ik bij Nedasco gevonden. Ik werk hier nu twee jaar, eerst als procesanalist, later als projectleider.

Afgelopen jaren heb ik Nedasco leren kennen als een enthousiaste en kundige club mensen. Het is erg leuk om daar bij te horen en mijn steentje bij te dragen. Het doel van het team is om de beste service te leveren, zowel aan de intermediairs als aan onze interne collega’s. We willen dat bereiken door met veel plezier en met sterk vertrouwen in elkaar aan het werk te zijn. Teamspirit, pro-activiteit en klantgerichtheid zijn daarom voor mij belangrijke kernwaarden. Als teamleider van een team met meer dan 40 mensen ben ik minder betrokken bij de verzekeringstechnische aspecten en meer bij de bedrijfsprocessen. Gelukkig word ik op de inhoudelijke aspecten prima ondersteund door ons team van professionals. In ons team werken mensen met verschillende achtergronden. Die diversiteit is heel inspirerend en draagt bij aan een hechte onderlinge band.

Nog iets over mijn privéleven: ik ben opgegroeid bij de rivieren, in Hardinxveld-Giessendam, heb gestudeerd in het Brabantse Eindhoven en woon inmiddels acht jaar met plezier in Amsterdam. Daar geniet ik van het culturele aanbod, spreek ook graag af met vrienden voor een etentje en kook menig dinertje voor mijn vrouw en dochtertje.

Wilt u meer over mij weten? Kijk op mijn LinkedIn-profiel. Heeft u nog een andere vraag? Bel dan gerust op telefoonnummer 033 – 46 70 841.