Even voorstellen…Mark Kreikamp

28-09-2017

In deze nieuwe rubriek ‘Even voorstellen’ laten wij u elke maand kennismaken met een van onze medewerkers. De eer is aan Mark Kreikamp om het spits af te bijten. Hij stelt zich graag aan u voor.

“Leuk dat ik mag aftrappen in de rubriek, ‘even voorstellen’. Mijn naam is Mark Kreikamp, ik ben 23 jaar en werk als Commercieel Relatiebeheerder Inkomen. In 2015 heb ik mijn studie Bedrijfseconomie afgerond. Tijdens mijn studie heb ik al eens een poosje bij Nedasco gewerkt. Dat beviel goed van beide kanten en ik vond het dan ook geweldig dat ik direct na mijn studie, in augustus 2015, fulltime verder mocht gaan als Commercieel Relatiebeheerder.

Zodra ik bij Nedasco kwam ben ik aan de slag gegaan met de Wft-modules en heb ik de benodigde certificaten behaald. Daarna heb ik nog met succes de opleiding Register adviseur Verzuim & Inkomensmanagement (RVI) afgerond. Als commercieel relatiebeheerder spreek ik dagelijks tientallen adviseurs. Ik help hen verder in ingewikkelde Inkomenstrajecten en denk actief met hen mee. Verder voorzie ik de adviseurs van offertes die aansluiten op het risico van de klant. En vanuit mijn bedrijfseconomische achtergrond houd ik mij ook bezig met data-analyses en ben daarover in contact met de verzekeraars.

Wat ik mooi vind en zeer waardeer is dat ik van Nedasco veel vrijheid krijg en grote verantwoordelijkheid mag dragen. Verantwoordelijkheid in trajecten samen met de adviseurs, maar ook bij de interne projecten die wij starten om de adviseurs zo goed mogelijk te ondersteunen en verder te helpen.

Ten slotte: ik ben al ruim 16 jaar een enthousiast korfbalspeler en speel inmiddels bijna op het hoogste niveau in deze sport. Na mijn werk ben ik dan ook vele uren te vinden op ons korfbalveld in Harderwijk om te trainen. Ik beleef daar heel veel plezier aan, niet alleen aan de sportieve inspanning zelf, maar ook aan het spelen in teamverband en aan het feit dat ik een mooie bijdrage kan leveren aan de club.

Wilt u meer over mij weten? Kijk op mijn LinkedIn-profiel. Heeft u een vakinhoudelijke vraag? Bel dan gerust op telefoonnummer 033 – 46 70 862.