3 mei 2024

Maak kennis met… Lenny van Klaveren

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Lenny van Klaveren, medewerker Serviceteam Particulier.

Lees verder

1 maart 2024

Maak kennis met… Monique Overmars

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Madelon de Vos, medewerker Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen.

Lees verder

27 oktober 2022

Aegon en a.s.r. gaan samen

Aegon Nederland, waarvan Nedasco onderdeel is, en a.s.r. gaan samen verder als één sterke Nederlandse verzekeraar. Onze dienstverlening en samenwerking met onze adviseurs en hun klanten blijven ongewijzigd.

Lees verder

26 april 2018

Nedasco viert Koningsdag

In verband met Koningsdag is ons kantoor op vrijdag 27 april gesloten. Maandag staan wij weer voor u klaar vanaf 08.30 uur. Wij wensen u een feestelijke Koningsdag!

Lees verder
Nedasco medewerkster telefoneert

20 september 2017

Prinsjesdag: Wat veranderd er aan de zorg in 2018?

Zorgpremie Naar verwachting van het kabinet zal de premie van de basisverzekering in 2018 met zo’n €6 per maand stijgen. Dat komt neer op een stijging van €72 per jaar. De definitieve hoogte van de zorgpremies wordt echter door zorgverzekeraars bepaald. Al eerder kondigde verzekeraar DSW aan een premiestijging te verwachten.  

Lees verder
Vrijwilligersdag 2017

26 april 2017

Vrijwilligersdag wederom een succes

Op vrijdag 21 april heeft een aantal medewerkers van Nedasco, Be Suitable en Ensupport zich ingezet om verschillende projecten in Amersfoort en omstreken te ondersteunen. Dit ging om projecten met gehandicapten kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Wij mochten een dagje komen helpen: moestuintjes aanleggen, rolstoelafhankelijke cliënten begeleiden naar de dierentuin, koningsspelen met kinderen … Continued

Lees verder
Nedasco medewerkers lachend buiten

20 april 2017

Vrijwilligersdag 2017

Morgen vindt onze vrijwilligersdag plaats. Op deze dag maken een aantal medewerkers van Nedasco zich nuttig bij Amerpoort (dagverblijf voor mensen met een verstandelijke beperking), Amerhorst (Woon- en verzorgingstehuis) en zorgboerderij Blommendal. Benieuwd naar deze dag?

Lees verder
Portretfoto Chantal

26 september 2016

Werelddekking zorgkosten blijft in basispakket

De beperking van de zogenaamde werelddekking voor zorgkosten buiten Europa is van de baan. De ministerraad heeft daarmee ingestemd op voorstel van minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Door het besluit blijft de vergoeding van deze kosten in het basispakket. Zorgkosten die mensen maken als zij buiten Europa reizen, worden deels vergoed … Continued

Lees verder
Nedasco medewerkster telefoneert

26 september 2016

Wat gaat er komend jaar veranderen in de zorg?

Gisteren is op Prinsjesdag bekendgemaakt welke veranderingen er in 2017 plaatsvinden in de zorg. Wij zetten in dit artikel de belangrijkste wijzigingen voor u op een rijtje. De belangrijkste wijzigingen die bekend zijn gemaakt voor 2017 De zorgpremie stijgt in 2017 naar verwachting van het kabinet zo’n €3,50 per maand. Het verplichte eigen risico blijft … Continued

Lees verder