‘’Ik werk al jarenlang met ditiszorg.nl en Nedasco. De samenwerking verloopt altijd soepel en zorgt ervoor dat wij onze klanten de best mogelijke service bieden.”

 

Met Alex Hulst, zakelijk adviseur

Braas & Partners

 

 

KLANTVERHAAL   

Alex Hulst, oorspronkelijk opgeleid in sportmarketing, vond bij puur toeval zijn weg naar de verzekeringswereld. Hij werkt nu al 8,5 jaar bij Braas en Partners, een laagdrempelig en onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Hij begon hier als adviseur Particulier en 2 jaar geleden heeft hij de overstap gemaakt naar adviseur Bedrijven. Wij spraken hem over zijn onverwachte start in de verzekeringswereld, de handigheid van de ditiszorg.nl module en de samenwerking met Nedasco.

Kantoor

Braas & Partners

www.braasenpartners.nl

Geïnterviewde 

Alex Hulst, zakelijk adviseur
Braas & Partners

Van sportmarketing naar verzekeringsadviseur

“Ik werk nu al 8,5 jaar bij Braas en Partners, dus dat is alweer een mooie periode! Toch ben ik hier niet direct na mijn opleiding begonnen. Ik heb namelijk de opleiding sportmarketing afgerond, een totaal ander vakgebied dan de verzekeringssector. Na een aantal omwegen ben ik bij Braas en Partners terechtgekomen.’’

De interesse vanaf mijn jeugd kan ik nu mooi combineren​

“In 2015 ben ik begonnen op de particuliere afdeling bij Braas en Partners, waar ik me onder andere bezighield met advies geven over zorgverzekeringen. Na een aantal jaren in de particuliere sector te hebben gewerkt, maakte ik de overstap naar de zakelijke sector. Sinds twee jaar ben ik nu werkzaam als zakelijk adviseur en richt ik mij voornamelijk op de agrarische sector. Deze sector is voor mij zeker niet onbekend! Vanaf mijn twaalfde liep ik al rond bij agrarische bedrijven. Dankzij mijn eigen ervaring in deze sector begrijp ik ook wat er speelt. Dit stelt mij in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan onze klanten.”

“Staat de klant onder tijdsdruk en heeft hij snel een voorstel nodig? Of moet je achteraf een voorstel aanleveren? Ditiszorg.nl maakt dit proces veel gemakkelijker.”

Alex Hulst

Zakelijk adviseur bij Braas & Partners

Onze eigen identiteit als Braas en Partners

“In 2016 zijn we opgenomen in de NDB Groep nadat nemassdeboer ons heeft overgenomen. De naam Braas en Partners is behouden, samen met onze eigen identiteit en bedrijfscultuur.  Onze kracht ligt in het hebben van specialisten op elk vakgebied, wat ons in staat stelt om een grote mate van service te kunnen verlenen. Hoewel we lokaal werken, hebben we het voordeel dat we onderdeel zijn van een groter geheel.”

Al jarenlang een fijne en persoonlijke samenwerking

“Ik werk al jarenlang met ditiszorg.nl en Nedasco. En het is indrukwekkend om te zien hoe de module in de afgelopen jaren is ontwikkeld. Deze blijft up-to-date, werkt efficiënt en effectief. De samenwerking verloopt ook altijd soepel en zorgt ervoor dat wij onze klanten de best mogelijke service bieden. Ook helpt het bij het maken van de juiste beslissingen op het gebied van zorgverzekeringen. Ons contact met Sebastiaan Teunissen en zijn collega’s is fijn; zij zijn altijd beschikbaar voor vragen en verzoeken, en we kunnen snel schakelen als aanpassingen nodig zijn. Ze nemen onze suggesties serieus en kijken kritisch naar verbeteringen.”

Vanaf het begin fan van ditiszorg.nl

“Het werkt gewoon prettig! Op onze particuliere afdeling maken we standaard gebruik van de ditiszorg.nl module, en dat is niet zonder reden. Staat de klant onder tijdsdruk en heeft hij snel een voorstel nodig? Of moet je achteraf een voorstel aanleveren? Ditiszorg.nl maakt dit proces veel gemakkelijker. Voordat het zorgseizoen begint personaliseren we onze ditiszorg.nl samen met een tussenpersoon van Nedasco. Hier voegen we ons logo toe, net zoals alle verzekeringen waarmee we een overeenkomst hebben en de collectiviteitskortingen.”

Ditiszorg.nl in de praktijk

“Onze adviseurs bespreken samen met de klant hun zorgverzekeringswensen. Hierna vullen ze hun wensen in en dit leidt meteen tot een overzicht van alle beschikbare zorgverzekeringen. Dit maakt vergelijken heel eenvoudig, bijvoorbeeld over het aantal behandelingen, de kosten en de verschillen. Als adviseur krijg je in één oogopslag inzicht in de diverse opties. Zo kunnen onze adviseurs snel én nauwkeurig een voorstel presenteren aan de klant. Het is geen toeval dat onze klanten dit als handig en overzichtelijk ervaren!”

Meer weten?

Neem contact op met Sebastiaan voor meer informatie via zorg@nedasco.nl

Lees nog meer klantverhalen

“We hebben de MS Amlin garageverzekering gesloten via Nedasco. Waarom? Omdat we met Nedasco als volmachtbedrijf de beste ervaringen hebben.”
Lees meer »

“Ik heb veel contact met mijn klantteam. Ze voelen als een verlengde van mijn eigen team. Het zijn bijna collega’s.”
Lees meer »