KLANTVERHAAL   

“De samenwerking verloopt goed. Bij een probleem kan ik altijd met medewerkers brainstormen”

Met Anthony Enthoven, adviseur

TIS RISK Managers is een assurantiekantoor dat zich voornamelijk richt op advies in risicomanagement en financiële vraagstukken. Het kantoor begon ooit als een zelfstandig autoleasemaatschappij. Zij groeide later uit tot een landelijk, modern kantoor gespecialiseerd in diverse diensten. Voor dit klantverhaal spraken wij met Anthony Enthoven van TIS RISK Managers. Anthony werkt al sinds 2018 als adviseur, samen met zijn vader en broer, bij het bedrijf.

Kantoornaam

TIS RISK Managers

https://tisrm.nl/ 

Geïnterviewde 

Anthony Enthoven, adviseur bij TIS RISK Managers

TIS RISK Managers

“TIS is ongeveer 20 jaar geleden door mijn vader en een compagnon opgezet. Ik kreeg daarom in mijn jeugd het een en ander al mee van de financiële wereld, maar het was niet mijn intentie om ook in de verzekeringswereld te gaan werken. Ik ben er een beetje ingerold. Er was een drukke periode op kantoor, dus toen heb ik een tijd bijgesprongen. Daarna ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan, want het beviel allemaal erg goed! Nu hou ik me bezig met particuliere en zakelijke verzekeringen. Een groot deel van onze omzet bestaat uit verzekeringen die we regelen voor personenvervoer, directievervoer of taxibedrijven.”

De samenwerking met Nedasco

“We hebben een aanstelling genomen bij Nedasco omdat we een hoop dossiers hadden die we niet konden verzekeren. We zijn vervolgens samen met Nedasco breder gaan kijken naar onder andere verschillende volmachtpartijen. Op deze manier hebben we veel dossiers kunnen sluiten van onze relaties. We werken op dit moment al een aantal jaar met Nedasco en dat gaat goed. Je leert elkaar steeds beter kennen. Ik doe tegenwoordig bijna alles via Nedasco; zowel de particuliere als zakelijke zaken.”

“De Bedrijventool is erg logisch ingedeeld. Het systeem werkt erg fijn. Dit is een pluspunt van Nedasco.”

Anthony Enthoven

Adviseur , TIS RISK Managers

Wat is fijn aan de samenwerking?

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik Nedasco vrij hoog heb staan qua systeem. Zowel de particuliere als de zakelijke tool is erg prettig in gebruik. Daarnaast krijg ik altijd vrolijke mensen aan de lijn. Dan merk je dat mensen je graag willen helpen. De samenwerking verloopt goed door dit persoonlijke contact. Vooral bij het Serviceteam Zakelijk merk ik dat iedereen weet waar ze het over hebben. Als ik met een probleem zit, kan ik altijd gemakkelijk brainstormen over hoe ik dit het beste kan aanpakken.”

De voordelen van de Bedrijventool

“Jullie hebben sinds een tijdje ook een nieuwe Bedrijventool. Deze vind ik erg makkelijk in het gebruik. Hij werkt snel en is overzichtelijk. De tool is logisch ingedeeld en dat vind ik persoonlijk heel fijn. Er is een periode geweest waarin de tool wat langzamer was. Maar dit is nu goed verbeterd. Ook het sluiten van verzekeringen gaat goed. Als ik een verzekering bij Nedasco sluit, stuurt het systeem alle gegevens door naar ons systeem. Dat gaat volledig automatisch. Het zijn dit soort kleine dingen die ik fijn vind.”

Meer weten? Laat dan jouw gegevens achter:Lees nog meer klantverhalen

Blank Advies breidt hun zakelijke portefeuille uit met 84 nieuwe klanten door gebruik te maken van onze tools en de Inkomendesk.
Lees meer »

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen maakt een groei door in het aantal inkomensverzekeringen door o.a. gebruik te maken van tools en aanvullende diensten. Lees meer »