Schade zakelijk

Adviseur, heb jij ook een blinde vlek?

Sjoukje van Kekem
Relatiebeheerder Schadeverzekeringen

Vakantie, een tijd van bezinning. Even uitrusten en bijkomen van een enerverend jaar. Lekker samen met je geliefde(n) er op uit. Gewoon even niks. Zodat je weer vol frisse energie voor je klanten klaar kan staan en hen kan helpen met de juiste oplossingen. De perfecte tijd om de verzekeringen van je eigen bedrijf onder de loep te nemen. In deze blog ga ik daarom wat dieper in op een aantal verzekeringen die voor jou als adviseur een oplossing kunnen zijn. Zo krijg je zicht op je blinde vlek!

Blinde vlek?

Is het je wel eens opgevallen dat een aannemer die zijn klanten geweldig helpt met prachtige bouwoplossingen, het schuurtje in zijn tuin nog steeds niet heeft afgebouwd? En hoe zit het met de loodgieter die alle lekkages bij klanten kan verhelpen, maar thuis blijft zitten met een lekkende kraan? En de glazenwasser die fantastisch streeploos, schone ramen weet te lappen, maar thuis geen verduistering nodig heeft?

Na een vakantie vallen zulke blinde vlekken opeens op. Heb jij ook een blinde vlek? Welk advies geef jij je bedrijf en jezelf?

Cyber risico

Cyberincidenten komen steeds meer voor en zullen verder toenemen. Denk bijvoorbeeld aan cyberafpersing, cyberdiefstal, dataverlies, imagoschade, vervangen en/of reconstrueren van opgeslagen data. Een cyberverzekering kan voor de vervelende gevolgen een uitkomst bieden.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsupdate van Schade Zakelijk. Speciaal voor onze relaties selecteert onze afdeling Schade Zakelijk elke maand het belangrijkste nieuws uit de markt.

Meld je aan

Verzuimverzekering (passend bij je medewerkers)

Als werkgever ben je verplicht om, bij ziekte, het loon van een werknemer twee jaar door te betalen. Een verzuimverzekering verzekert jou voor deze kosten. Daarnaast kun je vaak extra diensten meeverzekeren. Daarmee kun je ziekte en/of uitval van werknemers voorkomen en hulp krijgen bij re-integratie en alle wettelijke bepalingen. Je moet als werkgever namelijk aan veel wet- en regelgeving voldoen bij ziekte van een medewerker.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering, dan ontvang je een uitkering bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Overlijdensrisicoverzekering

Naast de vraag hoe om te gaan met de bedrijfsopvolging kunnen ook de financiële gevolgen voor nabestaanden groot zijn. Een overlijdensverzekering kan ervoor zorgen dat je partner en/of kinderen voor een bepaalde periode een uitkering krijgen en op zoek kunnen naar een passende bedrijfsopvolging.

Compagnonverzekering

Als je samenwerkt met een compagnon in een vof of in een andere rechtsvorm, dan kunnen erfgenamen bij overlijden een deel van het bedrijf opeisen. Een compagnonverzekering kan daarvoor een oplossing zijn. Deze keert een geldbedrag uit, zodat je bedrijf kan worden voortgezet door de overgebleven compagnon.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel adviseurs

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van een beroepsfout van jou of van je medewerkers.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt de schade die wordt veroorzaakt door jou of je medewerkers tijdens het werk.

Overige verzekeringen

Bekijk ook eens of je overige (brand-)verzekeringen nog voldoen aan je huidige situatie en wensen. Denk daarbij aan inventaris, elektronica, opstal, bedrijfsschade en meer.

Vragen?

Neem bij vragen over zakelijke verzekeringen contact op met een van onze accountmanagers. Zij koppelen je graag aan de juiste specialist.

Sjoukje van Kekem

Sjoukje van Kekem is Relatiebeheerder Schadeverzekeringen bij Nedasco. Ze is in 2000 begonnen bij Nedasco als accountmanager en in 2018 gestart als relatiebeheerder. In haar huidige rol helpt ze het intermediair met zaken doen. Haar ervaring en kennis komen hierbij goed van pas en maken haar een onmisbare schakel bij Nedasco!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *