Zorgverzekeringen aanvragen via Nedasco

27-06-2018

Wist u dat u bij Nedasco ook provinciale zorgverzekeringen kunt aanvragen? Met als voordeel dat u vanuit een centrale plek een uitgebreid assortiment aan uw klanten kunt bieden.

Wat houdt een provinciale zorgverzekering in?

Dit betekent dat u de zorgverzekering rechtstreeks bij de verzekeraar aanvraagt. Nedasco is de tussenpersoon van deze polis. Door uw aanstelling bij Nedasco, bent u de subagent (tussenpersoon). U ontvangt ook één op één provisie. Deze polissen zijn voor u als adviseur inzichtelijk in ServiceNet (Mijn administratie -> Mijn portefeuille).

Nedasco heeft aanstellingen bij de volgende verzekeraars: Avéro Achmea, De Amersfoortse, Menzis, ONVZ, Stad Holland en VGZ. Bij Delta Lloyd, VGZ en ONVZ geldt er een collectiviteitskorting.

Berekenen, vergelijken en aanvragen via ditiszorg.nl

Deze zorgverzekeringen kunt u vergelijken en aanvragen via onze onafhankelijke zorgvergelijker ditiszorg.nl. Op deze manier kunt u een zorgverzekering aan uw klanten adviseren die het best aansluit op hun wensen. U kunt in deze module ook uw eigen aanstellingen (inclusief kortingsafspraken) toevoegen, naast de aanstellingen die Nedasco biedt. Via deze link vindt u alle informatie en tarieven over ditiszorg.nl.

Kies voor een volledig verzorgde zorgcampagne

Nedasco biedt, in samenwerking met ditiszorg.nl en Care2Contact, ook dit jaar weer een volledig verzorgde zorgcampagne aan. Deze campagne is er om u maximaal te ondersteunen in de voorbereiding, promotie en het genereren van leads in het zorgseizoen. Met de unieke zorgverzekeringscheck kunt u al in een vroeg stadium de zorgbehoeftes van uw klant inventariseren. Zodra de verzekeraars de premies bekendmaken ontvangt uw klant direct een voorstel op maat. Lees hier alles over de mogelijkheden van de zorgcampagne.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie…

…over ditiszorg.nl en/of het provinciale productaanbod?
Neem dan contact op met ditiszorg.nl op telefoonnummer 033 – 46 70 810.

…over de zorgcampagne?
Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.