Zorgseizoen, vooruit- en terugblik

25-01-2018

Nog een paar dagen en het zorgseizoen van 2017/2018 is definitief voorbij. Het was een roerig seizoen vanwege het eindigen van onze zorgvolmachten. Er is daardoor veel tijd gaan zitten in communicatie en administratieve afhandeling. Desondanks blijven wij geloven in de toegevoegde waarde van het product zorg. Wij nemen u daarom graag mee in een aantal van onze bevindingen.

Aantal gebruikers ditiszorg.nl sterk toegenomen

ditiszorg.nl, dochteronderneming van Nedasco en leverancier van een 100% onafhankelijke zorgvergelijker, heeft het afgelopen jaar meer dan 30 nieuwe kantoren mogen verwelkomen.

Maar liefst 150 ondernemers maken nu gebruik van deze mogelijkheid om de klant te voorzien van een zorgaanbieding op maat. Redenen voor deze ondernemers om voor ditiszorg.nl te kiezen zijn:

 • Een persoonlijke website voor hun kantoor;
 • De mogelijkheid om een eigen aanbod samen te stellen uit provinciale agentschappen Nedasco, direct-writers en eigen aanstellingen;
 • Het kunnen verzamelen en bewaren van zorgleads door het jaar heen (februari tot november) via de unieke Zorgverzekeringscheck;
 • Het bieden van een snelle & efficiënte vergelijking op premie en voorwaarden.

Behoefte aan advies

Wij spreken aan het einde van het jaar een groot aantal intermediairs die jaarlijks actief aan de slag gaan met zorg. Zij merken een groeiende behoefte aan advies bij de consumenten.

Twee vragen komen hierbij veelvuldig naar voren:

 • Welke verzekering moet ik kiezen om bij mijn huidige zorgverleners terecht te kunnen?
 • Is het verstandig om mij aanvullend te verzekeren voor brillen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen enzovoorts?

In beide vragen speelt de persoonlijke voorkeur en de risicobereidheid van uw klant een grote rol. Een goed advies kan het verschil maken en leiden tot de juiste keuze voor de klant. Gevolg: een blije klant voor jaren.

Zorgseizoen ‘18/’19

Wij geloven in de toegevoegde waarde van het product zorg en willen u hierin blijven ondersteunen. Voor het komende zorgseizoen bieden wij u in ieder geval het volgende:

 • €200,- korting op een aanstelling bij ditiszorg.nl;
 • Een marketingkit met daarin banners, tips en tricks voor telefonische opvolging en een social mediaplan;
 • Ruime keuze in provinciale agentschappen (minimaal 8 stuks);
 • Een handig voorwaardenvergelijkingsoverzicht in PDF van de provinciale aanbieders;
 • De unieke Nedasco Zorgcampagne.

Nedasco Zorgcampagne

Voor het vierde jaar op rij bieden wij ondernemers de mogelijkheid om deel te nemen aan de unieke Nedasco Zorgcampagne, waarmee u het maximale uit uw bestaande klantenbestand haalt. De Nedasco Zorgcampagne is alleen te gebruiken in combinatie met ditiszorg.nl.

De Nedasco Zorgcampagne is ontwikkeld op basis van bewezen e-mailmarketingtechnieken en is bovendien volledig op maat in te vullen. Wilt u weten wat de zorgcampagne voor uw portefeuille kan betekenen? Neem dan contact op met uw accountmanager.