Zorgseizoen 2022 komt eraan. Maak gebruik van ditiszorg.nl

20-10-2021

Het zorgseizoen staat voor de deur. De nieuwe zorgpremies worden uiterlijk 12 november bekend gemaakt door de verzekeraars. Tijd dus om je voor te bereiden op de manier waarop je je klanten kunt helpen een keuze te maken. Bijvoorbeeld met ditiszorg.nl.

Jouw klant kan gemakkelijker een keuze maken voor een nieuwe zorgverzekering als hij snel en gemakkelijk kan zien waar hij het beste uit is. Jij kunt als adviseur daarbij helpen door het vergelijkingssysteem ditiszorg.nl voor hem toegankelijk te maken. Hij kan dan zijn eigen zorgverzekering leggen naast die van andere verzekeraars en ziet direct wie een beter aanbod heeft. Hij kan de uitkomsten met jou bespreken voor een groter gevoel van zekerheid. Maar hij kan de verzekering van zijn keuze ook zelf aanvragen via ditiszorg.nl.

Compleet overzicht

Ditiszorg.nl is een dochter van Nedasco die een zorgvergelijker aanbiedt waarin de maatschappijen staan waar Nedasco aanstellingen bij heeft: Nationale Nederlanden, ONVZ, Stand Holland VGZ en a.s.r. Heb je zelf nog aanstellingen bij andere zorgverzekeraars, dan kunnen deze ook ingeregeld worden. Zo beschikt jouw klant over een compleet overzicht van maatschappijen waar jij een polis voor hem af kunt sluiten. De polissen die je afsluit via de aanstellingen van Nedasco, komen provinciaal te lopen bij Nedasco. Polissen die je via eigen agentschap(pen) sluit komen rechtstreeks bij de maatschappij te lopen.

Maak kennis met ditiszorg.nl

Maak je nog geen gebruik van ditiszorg.nl, maar ben je wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met ditiszorg.nl via telefoonnummer 033 – 46 70 810 of info@ditiszorg.nl. Op de website www.ditiszorg.nl vindt je meer informatie en kun je kennismaken met de vergelijkingsmodule door een demo te bekijken. Als tussenpersoon van Nedasco betaal je per jaar geen €495,00, maar €295,00.