Wijzigingen Nedasco Optimaal Pakket

25-11-2019

Het Nedasco Optimaal Pakket biedt je de mogelijkheid om bij ons een passend palet aan schadeverzekeringen bij verschillende verzekeraars samen te stellen voor jouw klant. Alle verzekeringen in één pakket met één polis, één betaalmoment, pakketkorting tot 10% en de beste prijs-kwaliteitsverhouding per verzekering. De meeste schadeverzekeringen van verschillende verzekeraars kun je in het Nedasco Optimaal Pakket onderbrengen. Dit kan zowel voor bedrijven als voor particulieren. Hoe meer verzekeringen zijn opgenomen in het pakket, des te hoger de pakketkorting.

Wat wijzigt er?

In het afgelopen jaar hebben De Goudse en Allianz zich teruggetrokken uit de multiverzekeraarspakketkortingsregeling. Binnenkort geldt dit ook voor a.s.r. (inclusief voorheen Generali en voorheen Europeesche). Polissen van deze verzekeringsmaatschappijen tellen niet meer mee voor de hoogte van de pakketkorting.

De structuur van de pakketkortingsregeling blijft ongewijzigd:

Meetellende verzekeringen Pakketkorting
2 1%
3 3%
4 5%
5 7%
6 of meer 10%

Uiteraard kun je verzekeringen van bovengenoemde maatschappijen wel in het Optimaal Pakket blijven onderbrengen zodat alles op één overzichtelijk polisblad blijft staan voor jouw klant. Maar deze verzekeringen tellen dan niet meer mee voor de berekening van de pakketkorting. Kijk bij Optimaal Pakket Zakelijk of Optimaal Pakket Particulier voor het actuele overzicht van schadeverzekeringen die bij ons in volmacht zijn af te sluiten.