Volg kosteloos de mini-masterclass (alleen voor échte ondernemers)

22-02-2018

 

WAAROM doet u wat u doet? Weet u waar uw klanten écht gelukkig van worden? Oftewel: wilt u werken AAN uw onderneming of IN uw onderneming?

De succesvolle masterclass biedt uitkomst!

Dit jaar start voor alweer de vierde keer de succesvolle masterclass ‘Strategisch ondernemen’. We merken dat steeds meer adviseurs nieuwsgierig zijn naar deze 4-daagse training. Daarom nodigen wij u uit voor een (kosteloze) mini-masterclass op woensdag 18 april.

Volg de mini-masterclass op woensdag 18 april

Tijdens de mini-masterclass geven ondernemers Jelle Bartels en Jeroen Bais een voorproefje van de masterclass ‘Strategisch Ondernemen’. U kunt daardoor direct ervaren of de masterclass iets voor u is en of u wilt investeren in uzelf en uw onderneming.

U bent van harte welkom voor een inspirerende, geheel verzorgde middag bij ons op kantoor in Amersfoort. De mini-masterclass is van 12.30 uur – 15.30 uur / 16.00 uur.

Inschrijven mini-masterclass

 

Waarom deelnemen aan de (mini-)masterclass?

  • De eerste stap om uw dromen werkelijkheid te laten worden
  • Advies van echte ondernemers en collega-intermediairs
  • De theorie is direct toepasbaar in de praktijk
  • U ontwikkelt u als persoon én als ondernemer
  • Praktijk wijst uit: succes gegarandeerd
  • En last but nog least: er staat een heerlijke lunch voor u klaar!

Wij garanderen dat u vol inspiratie naar huis gaat!

Voor wie?

Alleen voor echte ondernemers. Deelname aan de informatiebijeenkomst is kosteloos en brengt geen verdere verplichtingen met zich mee. Het definitieve programma van de masterclass ontvangt u na aanmelding.