Terug van weggeweest: Nedasco Brandpool

10-02-2022

Vanaf 1 maart 2022 kun je bij ons weer brandrisico’s van grote omvang verzekeren. Eerder hadden wij een succesvolle Brandpool, maar door de overname van Reaal door Nationale-Nederlanden was deze helaas niet meer actief. Na gesprekken met verschillende maatschappijen zijn wij verheugd dat wij de Brandpool weer in ons assortiment aanbieden. Hiermee sluiten we naadloos aan op ons Beurskanaal. Zo kun jij het beste maatwerk leveren voor jouw relatie!

Pluspunten Nedasco Brandpool

  • Limiet verzekerd bedrag tot € 10.000.000
  • Mogelijkheden voor auto- en garagebedrijven, culturele instellingen, sportscholen en horeca
  • Biedt dekking voor het overstromingsrisico van niet-primaire waterkeringen

Voorwaarden en clausules
De voorwaarden en clausules van Zekerheid op Maat van Nationale-Nederlanden zijn van toepassing. De ruime dekking, gunstige voorwaarden en de mogelijkheid om specifieke risico’s in de volmacht onder te brengen zijn een aanwinst voor Nedasco.

Hoe kan ik de Nedasco Brandpool aanvragen?
Je kunt de Nedasco Brandpool aanvragen via de Bedrijventool. Onze specialisten beoordelen aan de hand van het offerteverzoek of het risico ondergebracht kan worden in de Brandpool. Direct naar de Bedrijventool.

Deelnemende verzekeraars Brandpool
Nationale-Nederlanden is de Poolleader van de Brandpool met een aandeel van 60%. Avéro Achmea en HDI Global Specialty SE zijn de overige deelnemende verzekeraars met 30% en 10% aandeel.

Meer informatie?
Neem gerust contact op met het Serviceteam Zakelijk via 033 – 46 70 821 of via acc.bedrijven@nedasco.nl. Wij helpen je graag!