Serviceprovider Nedasco start samenwerking met YORON

27-09-2016

Serviceprovider Nedasco ondersteunt nu samen met IT-dienstverlener YORON adviseurs met internettools die zij kunnen inzetten voor marketing- en bedrijfsprocessen. Met deze samenwerking wil Nedasco kantoren oplossingen op maat bieden voor – een toenemend aantal – vraagstukken op online gebied.


“De samenwerking is niet helemaal onverwacht”, zegt Jerfaas van der Water, Unitleider Sales & Marketing bij Nedasco. “Online dienstverlening speelt in toenemende mate een rol. Om tegemoet te komen aan de wensen en verlangens van de moderne consument is het noodzakelijk dat binnen de bedrijfsfilosofie de kracht van het internet wordt erkend en wordt benut. Wij zien dat dit nog te weinig gebeurt. Als serviceprovider zien we het als onze taak om de ondernemende adviseur hierin te ondersteunen en in contact te brengen met de juiste partijen.”

Moderne websites

Om de dienstverlening, klantprocessen en interactie verder te digitaliseren heeft YORON verschillende tools en modules beschikbaar voor het intermediair. “YORON bouwt moderne websites en daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant”, aldus Water. Aangesloten adviseurs bij Nedasco ontvangen de webdiensten met korting.

Over YORON

YORON bouwt websites en levert internetdiensten voor financiële dienstverleners waaronder websites die kunnen worden voorzien van een ‘eigen gezicht’  en kantooreigen databases. Bij YORON zijn ongeveer 250 intermediairs aangesloten.