Serviceprovider Nedasco ontvangt verzuimvolmacht van De Goudse

10-10-2018

De Goudse heeft een verzuimvolmacht verleend aan Nedasco. Met deze nieuwe volmacht biedt Nedasco een nog breder palet aan verzuimverzekeringen. Adviseurs kunnen nu kiezen uit verzuimverzekeringen van 6 verschillende aanbieders.

Marco Pos, manager Inkomen bij Nedasco, geeft aan blij te zijn met de nieuwe verzuimvolmacht: “Met het verzuimproduct van De Goudse is een nog breder vergelijk mogelijk. De adviseur kan al een premie berekenen voor een verzuimverzekering van Avéro Achmea, Bovemij, a.s.r., Nationale-Nederlanden en Nedasco.”

De Goudse verzuimverzekering

Een aantal productkenmerken maken het verzuimproduct van De Goudse uniek, volgens Nedasco. Zo kan de werkgever ervoor kiezen de oproepkrachten al dan niet mee te verzekeren. Ook bestaat de mogelijkheid om de verzuimverzekering met arbodienstverlening te sluiten, waarbij een preventiebudget is inbegrepen.

Full-service-inkomenoplossing

De verzuimverzekering van De Goudse is onderdeel van het Full Service Inkomenpakket. Dit pakket bevat de belangrijkste inkomensverzekeringen voor de werkgever. In combinatie met uitgebreide diensten bij preventie, verzuim en re-integratie wordt beoogd de werkgever meer grip te geven op verzuim.