Samenwerking Nedasco en Perspectief

12-10-2017

Serviceprovider Nedasco en Perspectief Groep bv intensiveren hun samenwerking. Om bedrijven optimaal te kunnen ondersteunen bij het beheersen van hun schadelast, kiest Nedasco voor de landelijke opererende arbodienst Perspectief. Perspectief heeft inmiddels haar sporen verdiend op het gebied van arbodienstverlening én schadelastbeheersing.

“Perspectief biedt de zekerheid van een partner die oog heeft voor het belang van de adviseur/specialist, die van de klant, de medewerkers én die van de volmacht. In de afgelopen jaren heeft Perspectief zich bewezen als specialist in het beperken van schade, o.a. door sterke aandacht voor innovatie. Met het oog op de prettige samenwerking in de afgelopen jaren en het bewezen resultaat, intensiveren wij graag de samenwerking.” zegt Marco Pos, manager Inkomen, van Nedasco.

Peter Wijnholds, commercieel directeur van Perspectief vult aan, “Ons doel is om bedrijven beter te maken, met oog voor alle belangen die er spelen. Wij ondersteunen bedrijven met behulp van een multi-disciplinaire aanpak. Dankzij onze integrale dienstverlening kunnen wij snelle en duurzame oplossingen garanderen. Daar hebben alle partijen baat bij.”

Voor arbodienstverlening werkt Nedasco samen met 3 dedicated partners, waaronder Perspectief.