Samen werken aan inzetbaarheid van werknemers met Fitale

27-01-2020

Nedasco gaat de samenwerking aan met Fitale. De afgelopen maanden zijn er meerdere succesvolle pilots gedraaid samen met Fitale. Uit deze pilots kwam duidelijk naar voren waar het bij de werkgever wringt op het gebied van duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Fitale Adviesscan

Fitale biedt de werkgever toegang tot de Fitale Adviesscan, waarmee hij inzicht krijgt in kansen en risico’s op het gebied van de sociale zekerheid. “Wij kijken bij onze scan zowel van binnen- als buitenaf naar de organisatie. Met het inzicht wat wij leveren kunnen werkgevers direct aan de slag met hun belangrijkste arbeidskapitaal, de mens”, volgens Peter de Hond, directeur en eigenaar van Fitale. Uit de Fitale Adviesscan komt een duidelijk plan van aanpak, waar werkgevers direct mee aan de slag kunnen om onder andere verzuim terug te dringen én te voorkomen.

“Wij denken dat we met het uitgebreide netwerk van Fitale, in combinatie met onze register casemanagers vanuit Be Suitable, het verschil kunnen maken voor werkgevers”, aldus Marco Pos, Manager Inkomen bij Nedasco.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Fitale Adviesscan of hier gebruik van maken? Neem dan contact op met onze Inkomendesk Commercieel Beheer via inkomen.offerte@nedasco.nl of 033 – 46 70 862. Nog geen klant van Nedasco? Neem dan contact op met onze Sales afdeling via 033 – 46 70 910 of sales@nedasco.nl.