Nieuwe volmacht voor garageverzekeringen: MS Amlin

04-11-2022

MS Amlin heeft Nedasco de volmacht verleend op haar garageverzekering. Een primeur voor Nedasco die garageverzekeringen tot nu toe provinciaal onderbracht. De eerste volmacht garagepolis is inmiddels gesloten door Guitjens Verzekeringen.

MS Amlin kiest bewust voor Nedasco

MS Amlin selecteert bewust een beperkt aantal partijen voor haar garageverzekering. Hierbij kijkt de maatschappij onder meer naar aanwezige (product)kennis en een wederzijdse klik. Samenwerken en samen groeien is belangrijk. Daarom zijn wij extra trots op deze volmacht.

Aris Ruitenbeek, directeur Volmachten & Operations bij Nedasco: “Wij werken al langer prettig samen met MS Amlin en zijn blij dat we de garageverzekering nu, net als ons dochterbedrijf BSB, in volmacht kunnen aanbieden. Dit betekent meer keuze voor onze adviseurs en hun klanten en is een mooie aanvulling op onze zakelijke verzekeringen”.

Gerard Woldendorp, Specialist Underwriter Garage MS Amlin: ”De MS Amlin Garageverzekering is een op maat gesneden verzekeringspakket speciaal voor garagebedrijven. Samen met onze partners die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd en opgeleid zoeken wij samen naar de beste verzekeringsoplossing voor het garagebedrijf. Met als kern: Expertise, Risicopreventie, Innovatie en Flexibiliteit. Zo zijn we samen het risico de baas.”

Risico’s voor garagebedrijven

Garagebedrijven kennen veel risico’s. De belangrijkste zijn diefstal, inbraak en vandalisme, extreem weer, brand (ook in accu’s van elektrische voertuigen) en schade door foutieve reparatie. De MS Amlin Garageverzekering is vooral interessant voor dealer-, handels- en schadeherstelbedrijven, universele garagebedrijven en camper- en caravanbedrijven.

Om schade aan auto’s door extreem weer te beperken, heeft MS Amlin een hagelnetoplossing bedacht.

Maatwerk

De MS Amlin Garageverzekering is een maatwerkproduct en wordt volledig toegesneden op het betreffende garagebedrijf. MS Amlin begint daarom altijd met een risicoanalyse en technische inspectie op locatie. Ook geven de preventieadviseurs van MS Amlin gericht preventieadvies.

Dekking

De verzekering kent vijf basisdekkingen en vier aanvullende dekkingen.

Basisdekkingen:

  1. AVB | Bedrijfsaansprakelijkheid
  2. Cliëntenobjecten
  3. WAM | Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen
  4. Hulpverlening na een ongeval
  5. SVI | Schadeverzekering inzittenden/opzittenden

Aanvullende dekkingen:

  1. Motorrijtuigrisico
  2. Zaakschade
  3. Bedrijfsschade
  4. Milieuschade

Maatwerkofferte

Door het specifieke karakter van garagebedrijven is een garageverzekering altijd maatwerk. Adviseurs die aangesloten zijn bij Nedasco kunnen een offerte aanvragen via een maatwerkverzoek in de Bedrijventool op Nedasco ServiceNet.