Nieuwe producten in de bedrijventool!

28-07-2021

In de afgelopen periode hebben wij bij Nedasco hard gewerkt aan het uitbreiden van het assortiment in onze Bedrijventool. Wij zijn blij om aan te kondigen dat de volgende producten zijn toegevoegd of verbeterd:

  • NN Inventaris/Goederen
  • Avéro Rechtsbijstand
  • Avéro AVB
  • Midglas

Om je een beter beeld te geven van wat deze verzekeringen inhouden, vind je hieronder een korte uitleg over elk product.

NN Inventaris/Goederen
Met de inventarisverzekering (ook wel zakelijke inboedelverzekering genoemd) krijgt men schade aan de zakelijke inboedel vergoed. Dit zijn alle zakelijke spullen die niet vastzitten aan een bedrijfspand. Denk hierbij aan stoffering en meubelen, maar ook aan machines.

Avéro Rechtsbijstand
Met de rechtsbijstandverzekering van Avéro krijgt jouw klant professionele juridische bijstand bij zakelijk conflicten. De volgende zaken worden vergoed: kosten voor advocaat, proces, incasso, reis en verblijf. Daarnaast kan jouw klant met deze verzekering terugvallen op deskundige hulp van de specialisten van Achmea Rechtsbijstand.

Avéro AVB
De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt jouw klant tegen de financiële gevolgen wanneer deze tijdens het werk schade veroorzaakt aan anderen en zijn bedrijf hiervoor aansprakelijk wordt gesteld. Deze verzekering beschermt ook bij ongevallen van medewerkers en derden tijdens het werk.

Midglas
Met een verzekering van Midglas is jouw klant verzekerd voor allerlei verschillende soorten glas(schade). Midglas biedt een verzekering voor veel verschillende markten, van particulier tot VvE’s of bedrijfspanden.

Wil je meer informatie of heb je een specifieke vraag over een van deze verzekeringen? Neem dan contact op met het Serviceteam Zakelijk via 033 – 46 70 821 of via acc.bedrijven@nedasco.nl