Nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen Inkomentool

26-04-2018

Met de Nedasco Inkomentool kunt u inkomensoplossingen van verschillende aanbieders vergelijken, offreren en aanvragen. Op woensdag 2 mei breiden wij de Inkomentool uit met nieuwe mogelijkheden. Hieronder leest u hier meer over.

Collectieve Ongevallenverzekering

Op veler verzoek voegen wij de Collectieve Ongevallenverzekering van de Amersfoortse toe in de Inkomentool.

Nieuw! Anker bedrijfsgezondheidsverzekering (Samen Beterverzekering)

Nedasco hecht veel waarde aan een volledige ontzorging van de werkgever binnen ons Full Service Inkomenpakket. Samen met Anker heeft Nedasco een exclusief product ontwikkeld: de Samen Beterverzekering. Deze bedrijfsgezondheidsverzekering is een preventieproduct, bedoeld voor werkgevers die werknemers een extra steuntje willen geven om vitaal te blijven. De volgende dekkingen zitten onder meer in dit product:

  • Fysiotherapie
  • Psychologische hulp
  • Mantelzorg
  • Cursussen en trainingen voor vitaliteit

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel met Team Inkomen Commercieel op telefoonnummer 033 – 46 70 862.

De Samen Beterverzekering kunt u – vanaf woensdag 2 mei – offeren en aanvragen via de Nedasco Inkomentool.

Overige wijzigingen Inkomentool

AVG

  • In verband met de eisen vanuit de AVG voegen wij een privacyverklaring toe
  • De voor- en achternaam zijn niet langer zichtbaar voor Nedasco na het invullen van de personeelsgegevens (of het uploaden van het personeelsbestand).

 Kopieerfunctie toegevoegd

Om het gebruik van de tool nog eenvoudiger te maken hebben wij de kopieerfunctie toegevoegd. Wilt u na het opslaan van een offerte toch een offerte maken met een andere samenstelling? Of met andere producten, maar wel voor dezelfde relatie? Dan kunt u vanaf nu de gegevens uit de ‘oude’ offerte kopiëren en meenemen naar de nieuwe.

elipsLife WIA aanvullingen en ANW Hiaat

In een volgende release verwachten wij de producten van elipsLife toe te voegen. Voor een offerte voor WIA-aanvullingen en/of ANW-hiaat vanuit deze volmacht kunt u tot die tijd een maatwerkofferte aanvragen via inkomen.offerte@nedasco.nl.

Heeft u vragen over de nieuwe mogelijkheden? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 033 – 46 70 862