Nieuw vergelijk- en aanvraagplatform particuliere verzekeringen

31-07-2017

Serviceprovider Nedasco lanceert op 1 augustus een nieuw particulier vergelijk- en aanvraagplatform. Hiermee kan het intermediair snel en efficiënt particuliere verzekeringen vergelijken en aanvragen. Doordat de verwerking van mutaties en aanvragen grotendeels automatisch plaatsvindt kan de serviceprovider zich meer focussen op het ondersteunen van adviseurs in de zakelijke markt.

“Een focus op de zakelijke markt kan alleen als je óf geen particuliere verzekeringen meer doet óf je dit zo goed op orde hebt dat je je aandacht richting zakelijk kan verschuiven. De adviseurs waarmee wij samenwerken zijn actief in de particuliere en zakelijke markt, daarom hebben wij voor het laatste gekozen”, aldus Tim Schoonbergen directeur van Nedasco.

Ruim 20 productsoorten

Het nieuwe particuliere vergelijk- en aanvraagplatform biedt meer dan 120 particuliere producten en ruim 20 productsoorten. Door automatische verwerking profiteert de adviseur en zijn klant van snelle en foutloze verwerking. Adviseurs kunnen 24/7 de gegevens van relaties en polissen inzien en muteren, premies en voorwaarden vergelijken, offertes uitbrengen en verzekeringen sluiten.

Focus op zakelijk

“Met de komst van dit efficiënte particuliere vergelijk- en aanvraagplatform vermindert de administratieve last aanzienlijk voor zowel de adviseur als de serviceprovider. Mede hierdoor kunnen we fors investeren in onze zakelijke dienstverlening, zoals tools en kennis. En onze specialisten kunnen zich volledig richten op het ondersteunen van de zakelijke adviseur”, aldus Schoonbergen.

Software

Voor dit nieuwe platform maakt Nedasco in tegenstelling tot de huidige software gebruik van de software van een leverancier. “Zelf de software bouwen en onderhouden kost veel tijd en geld. De leverancier zorgt ervoor dat de software up-to-date is en voldoet aan de marktstandaard. Om ons echt te kunnen richten op de zakelijke markt willen wij onze ontwikkelaars inzetten om te werken aan zakelijke oplossingen.”

Meer weten?

Kijk dan het webinar over het vernieuwde Nedasco ServiceNet op 1 augustus om 13.30 uur. Meld u aan en krijg inzichten in het gebruik van de nieuwe functionaliteiten, handige tips en weetjes.