Nedasco introduceert ORV-vergelijkingstool

03-05-2016

Vanaf vandaag biedt Nedasco in samenwerking met Schagen Vogels Information Consultancy een ORV-vergelijker voor adviseurs. Hiermee kunnen ruim 1.300 adviseurs bij Nedasco snel en eenvoudig overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken en direct offreren. Nedasco is een van de weinige serviceproviders met een vergelijkingstool voor overlijdensrisicoverzekeringen.

 

Via de tool zijn overlijdensrisicoverzekeringen bij verschillende verzekeraars op premie en dekking te vergelijken. Door het invullen van enkele gegevens krijgt de adviseur direct een overzicht van 11 verzekeraars en hun aanbod. Vervolgens kan hij direct een offerte mailen naar de klant.

Verschillende verzekeraars

Tim Schoonbergen, directeur bij Nedasco: “Als serviceprovider willen wij de adviseur snel en gemakkelijk toegang geven tot een zo breed mogelijk productaanbod. Ook willen wij hem helpen om snel en efficiënt een goed advies te geven.” De tool bevat nu overlijdensrisico-verzekeringen van: Aegon, a.s.r., Dela, Delta Lloyd, Generali, Klaverblad, Legal & General, Leidsche Verzekeringen, Nationale-Nederlanden, Reaal en TAF.

V.l.n.r. Christiaan Witteveen (Unitleider Niet-volmacht Nedasco), Jerfaas van de Water (Unitleider Marketing Nedasco), Geert Vogels (eigenaar Schagen Vogels Information Consultancy), Tim Schoonbergen (Algemeen Directeur Nedasco) en Kees Schagen (eigenaar Schagen Vogels Information Consultancy).