Nieuw bij Nedasco: compleet verzekeringspakket met bedrijfsauto’s via zakelijke offerte- en aanvraagtool

05-04-2016

In de zakelijke offerte- en aanvraagtool, de zogenaamde Bedrijventool, kan de adviseur voor 17 meest voorkomende zakelijke verzekeringsoplossingen voor diverse beroepen een offerte genereren en deze vervolgens via hetzelfde platform aanvragen.

Bedrijfsautoverzekeringen

Nieuw in deze tool is de mogelijkheid om premies te berekenen, vergelijken en offreren voor acht zakelijke personen- en bestelautoverzekeringen. Hiervoor hoeft de adviseur alleen het kenteken, de gewenste dekking en aanvullende dekkingen in te vullen. Vervolgens ziet hij in één oogopslag de premies van verschillende verzekeraars, waarna hij de best passende verzekering kan kiezen.

Voordeelpakket

Nedasco is de enige serviceprovider met een voordeelpakket waarin het mogelijk is om zakelijke personen- en bestelauto’s te berekenen, vergelijken en te combineren. Tim Schoonbergen, algemeen directeur Nedasco, is trots:  “Dankzij de opname van bedrijfsautoverzekeringen in onze tool, kan de adviseur via één portaal een compleet zakelijk verzekeringspakket op maat offreren.” De bedrijfsautoverzekeringen tellen ook mee voor de hoogte van de pakketkorting.

Via extranet

Financieel adviseurs die nog niet samenwerken met Nedasco kunnen meer lezen over de tool op www.nedasco.nl/voordeelpakketbedrijven. Adviseurs met een aanstelling bij Nedasco kunnen de tool raadplegen via het extranet van Nedasco.